İncirliova Belediyesi, 5 bin 600 kişinin yaşadığı Sandıklı Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, mahallede yer alan atıl vaziyetteki yaklaşık 1,5 dönüm genişliğindeki belediye arazisini, vatandaşlardan da gelen talep üzerine park olarak değerlendirme kararı aldı. Duyarsız vatandaşlar tarafından atılan çöpler nedeniyle kötü bir görüntüye sahip olan boş alanda, Başkan Kaya’nın talimatı ile belediye ekipleri, park yapım çalışmalarına başladı. Yoğun tempoda çalışmaya devam eden ekipleri, Başkan Kaya ziyaret etti. Park alanında incelemelerde bulunan Başkan Kaya, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

MECLİS KARARIYLA İSİM VERİLECEK


Sandıklı Mahallesi’ne yeni bir park kazandıracaklarını belirten İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "Mahalle sakinlerimizin park talebini yerine getiriyoruz. Parkımız, yaklaşık 1 buçuk dönüm büyüklüğünde olacak. İçerisinde çocuk oyun grupları ve vatandaşlarımızın uygun fiyatla hizmet alacağı kafeteryamız yer alacak. Şu anda parkımızda, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları devam ediyor. En kısa sürede yapımını tamamlayarak, hizmete açmayı planladığımız parkımıza, meclis kararı ile güzel bir isim vereceğiz. Parkımızın şimdiden Sandıklı Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Başkan Kaya, ilçesine yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

“ÇÖP ATILIYORDU”


Sandıklı Mahallesi Muhtarı Fazıl Kurşunlu da, İncirliova Belediyesi’nin mahalle sakinlerinin park talebini yerine getirdiği için mutlu olduğunu dile getirerek, “Park alanı, önceden boştu ve çöp atılıyordu. Bu durumdan vatandaşımız şikayetçiydi ve sürekli park yapılmasını istiyordu. Atıl vaziyetteki bu alan, halkımızın, çocuklarımızın güzel vakit geçireceği bir parka dönüşüyor. Bundan dolayı memnunuz” şeklinde konuştu.