CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler’de kurulan tarihi Salı Pazarı’nı gezdi. Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve yönetimi ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman’ın eşlik ettiği Başkan Özdemir, pazarcılar ve vatandaşlarla bir araya gelip, sorun ve taleplerini dinledi.

"EN ÖNEMLİ GÜNDEMİMİZ EKONOMİ"


CHP’li Özdemir, pazar ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Ağustosun geçmişte sebzenin, meyvenin bol olduğu ve fiyatların düşmesiyle vatandaşların rahatlıkla kışlık hazırlığı yaptığı, salçasını, kırmızı biberini ve konservesini hazırladığı bir ay olduğunu belirten Özdemir, şunları kaydetti: "Şimdi gördük ki; pazar esnafı, çiftçi, üretici, gübre ve mazot fiyatının çok yüksek olması nedeniyle tarlalarını boş bırakıyor ve ürün yetiştiremiyor. Maliyetler yüksek, pazarcı dertli. Tarım ülkesinde zengin toprakların fakir insanları haline geldik. Vatandaşlarımız için de her şey çok pahalı, alışveriş yapmakta zorlanıyor. Vatandaş yoksullukla mücadele etmekten yorgun. Yoksulluk insan hakları ihlali durumuna ulaştı. Açlıkla mücadele artık her kesimi ilgilendiriyor. En önemli gündemimiz ve derhal çözüme ulaşılması gereken sorunumuz ekonomidir."

"HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK"


Vatandaşların seçim sandığını beklediklerini savunan Özdemir, "Yapılacak seçimle Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelecek. Partimizin iktidarında vatandaşlar rahat bir nefes alacak, herkesin yüzü gülecek. CHP iktidarında adil, eşit, demokratik ve özgür bir Türkiye’nin inşasını hep birlikte kuracağız" ifadelerini kullandı.