Mustafa Sarıgül liderliğinde 17 Aralık 2020 yılında kurulup, Türk siyasine adım atan Türkiye Değişim Partisi (TDP), ülkenin diğer illerinde olduğu gibi Aydın’da da teşkilatlandı. TDP Genel Başkanı Sarıgül ve ekibi tarafından Aydın İl Başkanlığı’na atanan Selçuk Yasan, yönetimini oluşturmasının ardından, sahaya çıktı. Kısa sürede birçok ilçede teşkilat oluşturan Yasan ve yönetimi, vatandaşlarla bir araya gelerek, partilerine üye de kazandırdı.

“AYDINLILAR GÖNÜLLERİNİ PARTİMİZE AÇTI”


İl Başkanı Yasan, Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve partisine her kesimden vatandaşların teveccüh gösterdiğini dile getirdi. Parti olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da büyümeyi sürdürdüklerini belirten Yasan, "Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesi ile milletin refahı, huzuru ve mutluluğu bizim için çok önemli. Bu amaçla siyaset yapıyoruz. Ülkemiz için birbirinden kıymetli projeleri olan Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül ve ekibinin fedakarca yaptığı çalışmalar ortada. Bunları gören vatandaşlarımız, gücümüze güç katmak için partimize üye oluyor. Gördüğü teveccüh ile partimiz, Aydın’da da Türkiye’de de büyümesini her geçen gün sürdürüyor. Aydınlıların gönüllerini partimize açmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan dolayı birçok ilçemizde teşkilatlanmamızı hızlıca tamamladık ve emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ’NDE BULUŞALIM”


Aydın halkının her şeyin en güzeli ve en iyisini hak ettiğini dile getiren İl Başkanı Yasan, "Aydın, önemli bir tarım, turizm ve sanayi kenti. Ege Bölgesi’nin incisi olan ilimizin daha fazla yatırım ve hizmet aldığı takdirde, değerini daha da artıracağının farkındayız. Önümüzde yerel ve genel seçimler var, Türkiye Değişim Partisi olarak biz, Türkiye için, Aydın ve Aydınlılar için daha fazla mücadele etmeye, elimizi taşın altına koymaya hazırız. Seçimlerde bize yetki verilmesi halinde Türkiye’nin yanı sıra Aydın’da da değişim rüzgarı esecek. Halkımız hak ettiği hizmetlere kavuşmanın sevincini yaşayacak. Hep birlikte Türkiye Değişim Partisi çatısı altında buluşalım” ifadelerini kullandı.