Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma hayrında Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, “Yeri asla dolmayacak olan Süleyman Seba başkanımızı her zaman her yerde anmaya devam edeceğiz.” dedi.
Aydın’da çalışmalarıyla takdir toplayan Aydın Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı unutmadı. Efsane başkan Seba’nın vefatının 8’inci yıl dönümünde Aydın Beşiktaşlılar Derneği, lokma hayrı gerçekleştirdi. Efeler ilçesindeki Süleyman Seba Parkı’nda gerçekleştirilen bin kişilik lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“SÜLEYMAN SEBA BAŞKANIMIZI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”


Her yıl Seba’nın vefat yıl dönümünde anma etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, “Süleyman Seba başkanımız yeri asla dolmayacak bir başkanımız. Sadece Beşiktaş’ın değil Türk futbolunun da sembol isimlerinden biri olan Süleyman Seba başkanımızı her zaman her yerde anmaya devam edeceğiz. Beşiktaş’ımızın olduğu her yerde Süleyman Seba başkanımızı yad edeceğiz. Süleyman Seba başkanımızı asla unutmayacağız. Lokma hayrına yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.