Nazilli’de yaklaşık 2 yıl önce kurulan Meydan Cemiyet Grubu, cep harçlığı yapmak isteyen gençlere ve üniversite öğrencilerine umut oluyor. Nazilli Meydan Cemiyet grubu Başkanı Oğuz Baldır, 80 kişilik ekibiyle cemiyetlerin aranan ekibi olduklarını ifade ederek, “İnsanlara hizmet verirken, gençlere de oara kazandırıyoruz” dedi.

“GENÇLERE PARA KAZANDIRIYORUZ”


Eşin Group Nazilli Belediyespor’un en eski taraftar gruplarından, taraftar ve üniversite öğrencilerden oluştuğunu ifade eden Başkan Baldır, “Nazilli Meydan Cemiyet Ekibi yaklaşık 2 yıl önce kuruldu. Ekibi özünde taraftar grubundan kurulsa da paraya ihtiyacı olan gençler ve üniversiteli arkadaşlarda ekibimizde görev alıyor. İnternet üzerinde de işe ihtiyaç duyan arkadaşlara da ekibimize katarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genelde hafta sonları cemiyetlerde görev alıyoruz. Genel ağırlık olarak Eşin Group Nazilli Belediyespor’un taraftarlarından, üniversite öğrencilerinden oluşturduk. İnsanlara hizmet veriyoruz. Bunu yaparken de çevremizdeki gençlere para kazandırıyoruz.”

‘YAPILAN ORGANİZASYONE GÖRE KİŞİ SAYIMIZ DEĞİŞİYOR’


Yapılan cemiyetlere göre kişi sayısının değiştiğini ifade eden Baldır, “Hizmetimiz karşılığında insanlar memnun oldukça bize olan ilgi de arttı. Yaklaşık ekibimiz 60 kişiden oluşuyor. Bize aşçılar üzerinden ya da direkt olarak ulaşıyorlar. Nazilli halkından istediğimiz Nazilli’nin öz çocuklarından bu tür hizmeti alsınlar, çevre ilçelerden değil. Öz evlatlarımıza kazandırsınlar. Çünkü gençlerimiz buradan kazandıkları para ile evlerinin bir ihtiyacını veya kendi ihtiyaçlarını çıkarıyor. Biz cemiyetlerimizde Eşin Group Nazilli Belediyespor’un amblemi takarak servis yapıyoruz. Kendimize özgü bir şey yarattık. Herkeste çok memnun kalıyor. Anlaşmaya göre ekip sayısı yapacağımız iş değişiyor. Kişi sayısı gelen talebe göre de değişiyor. Nazilli ve çevre ilçelere cemiyetlere de gidiyoruz. Otellerde arıyor. Her işimizden de helallik alarak ayrılıyoruz” ifadelerini kullandı.