Eşin Group Nazilli Belediyespor 2022-2023 sezonu hazırlıkları doğrultusunda transfer çalışmalarını tamamladı. Transfer sürecini değerlendiren Abbasoğlu, “Biz transfer sürecinde o kadar çok ince eleyip sık dokuduk ki, burada saatlerce futbolcularla görüşmelerimizde elimizden geldiğince mesai yaptık. Biz bunun için çok emek sarf ettik” dedi.

‘ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MESAİ HARCADIK’


Nazilli Belediyespor Kulübü olarak transfer sürecine başlarken Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal önderliğinde, Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın desteğiyle hiç kimsenin kafasına göre topçu almadığını vurgulayan Abbasoğlu, “Ünal Başkanımızın kendi hazırladığı liste, teknik heyetin sunmuş olduğu, en önemlisi bir liste rapor doğrultusunda, sportif direktörümüz Hasan Aygün’ün hazırlamış olduğu ayrı bir liste, Nazilli’de birçok kişinin bize sunmuş olduğu teklifler, isimler, kulübümüzün olmazsa olamazı hiçbir menajerle çalışamadan transfer sürecini yürüttük. Kulübe futbolcuyla gelen menajer olabilir, futbolcunun menajeri hiç kimseye bir lira bir kuruş ödeme yapmadık, ikili ilişki içerisine girmedik ve diyalogda bulunmadık. İki buçuk aylık süreç içerisinde biz transfere ilk başladığımızda bize, ‘Çok erken transfer tahtasını açtınız, pahalıya oyuncu alıyorsunuz’ dediler. Bugün 12 milyonluk bütçeyle yaptığımız takımın reel değeri 20 milyon liraya ulaşmıştır. Bununla beraber biz transfer sürecinde o kadar çok ince eleyip sık dokuduk ki, burada saatlerce futbolcuları ikna edebilmek için elimizden geldiğince mesai harcadık. Emin olun ki bu sene harcanan her paranın, kuruşunun hesabı verilebilecek şekilde yapıldı. Biz bunun için çok büyük emek sarf ettik. Bu sene Nazilli tarihinde, Nazilli Belediyespor Kulübüne yakışacak çok önemli transferler yapıldı. Bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandıracağız. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Alnımızın akıyla takımımızı sahaya çıkaracağız” dedi.

‘BİZ NAZİLLİ’MİZE YAKIŞIR BİR TAKIM YAPTIK’


Hiçbir mevkide eksik oyuncunun bulunmadığını dile getiren Abbasoğlu, tam kadro hazır olduklarının altını çizdi. Yönetim Kurulu Üyesi Abbasoğlu, “Tek ricam herkes elini taşın altına koysun. Fedakarlık sadece klavyeden yazdığımız iki, üç kelimeden ibaret değil. Önemli olan fiziken, ruhen, bedenen bizim yanımızda olmanız. Bilet alamayacak, maça giremeyecek olan Nazillispor taraftarı varsa, ben şahsım adına giriş ücretine karşılamayı vaat ediyorum. Yeter ki alacak gücü olmasın. Bilet alabilecek gücü kim varsa da bu takıma sahip çıksın, biletini, kombinesini alsın, takıma en büyük desteği sahada versinler. Biz onlara yakışır bir takım yaptık. İnşallah 2. Lig şampiyonluğunu yaşayıp 1. Lig’de bayrağımızı dalgalandırmayı Allah hep birlikte bizlere nasip etsin” diye konuştu.