TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Eşin Group Nazilli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Lig öncesi hazırlıklarını Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi tesislerinde sürdüren Siyah Beyazlıların ikinci hazırlık kampı başladı. Naz Naz, yarın Karşıyaka, 16 Ağustos’ta Uşakspor ile hazırlık maçı oynayarak ligin provasını yapacak.
Hazırlık kampı ile ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Taner Öcal, ilk hazırlık kampının ardından oyuncuların kuvvet ve kondisyon açısından iyi konuma geldiğini söyledi. Öcal, “20 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Kampı iyi değerlendirdik. Kuvvetimizi güçlendirdik. Takım olgusunu güçlendirmek için 4 hazırlık maçı oynadık. Genç oyunculara de şans verdik. İkinci kamp dönemi başladı. İki hafta sonra ligler başlayacak. Takımımızın bütünlüğünü sağlamak, oyuncularımızı lige hazırlayacağız. 14 Ağustos’ta Karşıyaka, 16 Ağustos’ta Uşakspor ile hazırlık maçları oynayacağız. Takımın ideal kadrosunu belirleyeceğiz. Ayrıca bu dönemde taktiksel ve duran top çalışmalarına önem vereceğiz. Güç kuvvet anlamında takımımız iyi durumda” dedi.

TARAFTARIMIZ 12. GÜÇ OLACAK


Nazilli Belediyespor olarak lig sonunda şampiyonluğa uzanmak istediklerini dile getiren Öcal, “Nazilli Belediyespor’un taraftarları takımın başarısı için ellerinden geleni yapıyor. Bizler de onların ve yönetime layık olmaya çalışacağız. Tempolu ve göze hoş gelen, tabelada da iyi sonuçlar yazan bir sezon geçirmeyi umuyoruz. Sezon içerisinde inişler çıkışlar olacaktır. Bu dönem içerisinde 12. Adam olarak taraftarın desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz. Amacımıza inşallah ulaşırız” diye konuştu.