Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksinde gerçekleştirilen ziyarette İYİ Parti heyetini Nazilli Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kulüp Başkanı Ünal Önal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

'ELİMİZDEN GELDİĞİ ÖLÇÜDE DESTEKLEYECEĞİZ'


Eşin Group Nazilli Belediyespor'un başarısını kendilerinin başarısı gibi gördüğünü söyleyen İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, "Kulübümüzün başarıları ile hakikaten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağınızdan eminiz. Sayın belediye başkanımızın katkılarıyla bunu daha da üst kademelerde daha üst liglerde sürdüreceğinizden eminiz. İlk aşama 1. Lig’e çıkmak. Ben eminim gelecek sene o ligde seyredeceğiz takımımızı ve Nazillili hemşehrilerimiz bununla gurur duyacaklardır. Ama spor aleminde başarı da var başarısızlık da var, gelecek sene bu istediğimiz hedefe ulaşamazsak olsun varsın bir sonraki yıla gözümüzü dikeriz. Biz sizleri umutla, şevkle, heyecanla izlemeyi sürdüreceğiz. Elimizden geldiği ölçüde de destekleyeceğiz. Sporun her dalında başarı hedeftir ama başarı tek ödül değildir. Esas ödül sporu, sporun değerlerine uygun şekilde sürdürebilmek ve yaşatabilmektir. Biz öncelikle Eşin Group Nazilli Belediyespor için bunu temenni ediyoruz. Mevcut yönetimle de sayın Ünal başkanımızla ve belediye başkanımızdan hiç bir şüphemiz yok. Bundan sonra 1. Lig’e çıkmak ve 1. Lig’de başarılı olma zaten kendiliğinden gerçekleştirilecek hedefler haline gelecektir" dedi.

'İNANIYORUM, BAŞARILAR DİLİYORUM'


Nazilli Belediyespor'un Aydın'ın gururu olduğunu vurgulayan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner de, "Sayın Başkanımız Kürşat bey başta olmak üzere kulüp yönetimini tebrik ediyoruz. Aydın’ımızın ihtiyacı olan bir takımı ortaya koymuş oldunuz. Şu anda kulübümüz iyi konumda ve daha da iyi yerlere geleceğinizden şüphemiz yok. Nazilli bu işi hakkıyla yapıyor ve bugünde geldiğimiz nokta yarınlarda geleceğimiz noktanın bir göstergesidir. İnanıyorum, başarılar diliyorum" diye konuştu.

'CAMİAMIZIN KÖKLÜ BİR GEÇMİŞİ VAR'


İYİ Parti heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, şöyle dedi: "Camiamızın köklü bir geçmişi var. 80’li yıllarda tekrar kurulduğunda Mehmet Yüzügüler vekilimiz başta olmak üzere belediye başkanlarımız tarafından güzel bir tesisleşme, yapılaşma, yapılanma gayreti içerisinde olmuşlar. Bugüne kadar görev yapan belediye başkanları da burada spor tesislerini ve alanlarını oluşturmuşlar. Akabinde o günkü ekonomik şartlarda yapılabilecek en güzel tesisleri yapıp kazandırmışlar."

'GENÇLERLE BİRLİKTE HEDEFE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ'


Nazilli Belediyespor olarak bu sezon yapılan güzel işlerden bir tanesinin alt yapıya çok önem verilmesi olduğunu vurgulayan Başkan Özcan, "Memleketin dört bir yanından gençler tespit edildi. Hepsi gördüğümüz kadarıyla güzel futbolu ortaya koyacak gençlerimiz. İyi gençleri yetiştirip üst liglerde görmek bizim için en önemli şeylerden bir tanesi olacak. Spor yapan gençlerin hayatı kötü yaşamalarını ve hayatın kötülükleriyle karşılaşmalarına engel olacağını düşünüyoruz. Kulübümüzde futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, boks gibi takımlar da var. İnanılmaz güzel bir seyirci kitlesi var. Ben anlamasam bile beni de heyecanlandırıyorlar. Gençlerle birlikte bir hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Vekilimizin de dediği gibi her zaman her şey şampiyonluk değil aslında. Yaptığımız iş çok daha fayda getiriyor. Bugün değerli manevi katkılarınızdan ve sponsorluk konusunda desteklerinizden dolayı sayın vekilim sizlere çok çok teşekkür ediyoruz. Bu bizim için çok anlamlı bir destek. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

'GÜÇ VE ENERJİ VERDİNİZ'


Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal da, "Bugün yanımızda olmanız bizlere güç ve enerji verdi. Hem kulübümüze verdiğini ekonomik destek çok anlamlı hem de kulübümüz için yaptığınız değerli görüşler. Sizleri, yönetim kurulumuz adına 28 Ağustos Pazar günü Nazilli'de oynayacağımız sezonun ilk maçı olan Afyonspor maçına davet etmek istiyorum" dedi.
Ziyaret daha sonra Profesyonel futbol takımına baklava ikramı ile devam etti. Ziyaret Kulüp Başkanı Ünal Önal tarafından İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin’e forma takdimi ile son buldu.