Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’ın kayınpederi Memduh Demir, önceki gün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akciğer kanseri nedeniyle bir süredir Nazilli’de özel bir hastanede tedavi gören 69 yaşındaki Memduh Demir’in durumu akşam saatlerinde ağırlaştı. Nazilli sanayisinin tanınan isimlerinden Demir, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Çevresi tarafından sevilen ve sayılan biri olan Memduh Demir’in cenaze törenine, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, iş adamları, sanayi esnafları, vatandaşlar, ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.
Memduh Demir için öğle namazına müteakip Sanayi Sitesi Cumhuriyet Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Demir’in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde Evranlı Mezarlığında toprağa verildi.