Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Aydın Yıldızspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında Karşıyaka U19 Takımı ile karşılaştı. İzmir’de oynanan karşılaşma boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Yıldızspor, Kadir, Serkan Ataş (2) ve 17 yaşındaki oyuncusu Ahmet Taha’nın attığı gollerle rakibini 4-2’lik skorla mağlup etti. Genç oyunculardan kurulu kaliteli kadrosuyla şampiyonluk hedefiyle yeni sezona başlayacak olan Yıldızspor, Karşıyaka U19 karşısında ortaya koyduğu mücadeleyle alkış aldı.

“SONUÇ VE OYUNDAN MEMNUNUM”


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Karşıyaka U19 Takımı ile maç oynadıklarını ifade eden Yıldızspor Antrenörü Samet Albayrak, “Yeni sezon için hazırlıklarımıza yaklaşık 20 gün önce başladık. Genç bir kadromuz var. Bu genç kadromuzla, bu yıl hedefimiz, şampiyonluk. Gençlerle bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Oyuncularımız antrenman ve maçlarda kendilerinden istediğimiz mücadeleyi ortaya koyuyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Karşıyaka U19 Takımı karşısında aldığımız sonuç ve oynadığımız oyundan oldukça memnunum. Takım, gelecek anlamda ışık verdi. Biz bu seneden altyapıdan 6 oyuncu çıkardık. Bu karşılaşmada da altyapıdan aldığımız 6 oyuncunun 5’ini oynattık. Çok iyi bir performans gösterdiler. İyi bir mücadele ortaya koydular. Gençler bizim için çok değerli. Gençlerimizle hedeflerimize ulaşacağız. Buna gönülden inanıyorum.” dedi.
Şimdilik transfer çalışmalarını kapattıklarını ifade eden Antrenör Albayrak, şartlara göre forvet bölgesine oyuncu alabileceklerini söyledi. Ayrıca, Albayrak, 16 Ağustos Salı günü Yatağanspor ile Adnan Menderes Stadyumu’nda hazırlık maçı oynayacaklarını dile getirdi.