Muharrem Ayı Yas-ı Matem Orucu nedeniyle CHP İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Alevi Kültür Derneği’nde iftar programı gerçekleştirdi. İftarda Çankır’a Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Erol Angın, Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve İlçe yöneticileri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş ve yönetimi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Vahap Kırca ve yönetimi, Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.
CHP İl Başkanı Çankır ve beraberindekiler, Nazilli Alevi Kültür Derneği Başkanı Halit Civlez ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılandı. Daha sonra iftara geçildi. Başkan Civlez iftardan sonra Çankır ve beraberindekilerle sohbet etti, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

‘EMEĞİ GEÇENLERE, TÜM CANLARA TEŞEKKÜRLER’


CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, katıldığı iftar programı sonrasında yaptığı açıklamada, “Muharrem Orucu tutan tüm canların, oruçlarının ve dualarının kabul olmasını diliyor, iftar programına ev sahipliği yapan Nazilli Alevi Kültür Derneği Başkanı Halit Civlez'e, yönetimine ve emeği geçen tüm canlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.