Didim’de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu, ayağından ameliyat oldu. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay mesai arkadaşını ameliyat sonrasında ziyaret edip durumuyla ilgili bilgiler aldı. Başkan Atabay “Didim’in hakkını canı pahasına koruyan Zabıta Müdürümüz Murat Hacıfettahoğlu’nu geçirdiği ameliyat sonrası ziyaret ettik. Doktorlarımızın gayretleriyle; Müdürümüzün sağlık durumu her geçen gün iyiye gitmektedir.” dedi.

"GÖREVİMİN BAŞINDAA OLACAĞIM"


Ameliyat sonrası durumuyla ilgili ilk kez kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Hacıfettahoğlu ise “1 Ağustos 2022 günü çocuğumla birlikte işe gitmek için 08:10’da evden çıktığımız sırada evimin önünde pusu kurularak gerek Didim Belediyesine gerekse şahsıma karşı yapılmış olan hain saldırı sonucu tedavi görmüş olduğum ADÜ hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirmiş olmam sebebi ile en yakın zamanda kanunlar çerçevesinde iş yapmaya çalışan vatandaşımızın yanında ancak kanun dışı iş yapan veya yapmaya çalışan şahısların karşısında olacak şekilde görevimin başında olacağımı bilmenizi isterim. Tedavi sürecinde benden desteklerini esirgemeyen öncelikle sağlık çalışanlarımıza, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Deniz Atabay'a ve tüm ekibine, gece gündüz yanımda duran mesai arkadaşlarıma, arayıp sorarak ve ziyaretime gelerek bana ve aileme destek olan, sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak destek veren herkese ve faillerin bulunması için gece gündüz demeden çalışan İlçe Emniyet Müdürümüze ve çok değerli ekibine çok çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“PEŞKEŞÇİLERLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK”


Hacıfettahoğlu, açıklamasının devamında, şunları kaydetti: “Ben gerek aile terbiyem, gerekse 15 yıllık süre içerisinde TSK'dan almış olduğum devlet terbiyesi gereği haksız iş yaparak devletimizi, çıkarları ve menfaati uğruna zarara uğratan, vatandaşlarımızın ve tüyü bitmemiş yetimlerimizin/çocuklarımızın hakkını yiyen rantçılara müsaade etmeden, halkımızın kanunlar çerçevesindeki menfaatleri için mücadelemize kaldığımız yerden tüm ekibimle birlikte devam ederek Didim halkının hakkını hiçbir rantçıya peşkeş çekilmemesi için mücadele etmeye devam edeceğiz. Yaparsak biz yaparız çünkü biz çok ama çok büyük, güçlü ve mücadele etmeyi seven bir aileyiz.”