Tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın'da da teşkilatlanma çalışmalarına devam eden TDP'de Kuşadası Kurucu İlçe Başkanı Emrah Yapalı, görevinden ayrıldı. Yapalı'dan boşalan göreve de TDP Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan tarafından esnaf Gökhan Ögmen atandı. Kuşadası'nın sevilen esnaflarından olan Ögmen, göreve hızlı başladı. İlçe Başkanı Ögmen, iki günde partisine 300 yeni üye kazandırarak, adeta gövde gösterisi yaptı. Partiye yeni katılan üyeler için rozet takma töreni düzenlendi. İlçedeki bir iş yerinde gerçekleştirilen törene Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan ve yönetimi ile partililer katıldı. Ankara'da bulunan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de törene görüntülü arama ile bağlandı.

"GÖREVE HAZIR OLDUĞUNU KANITLADI"


Törende konuşan İl Başkanı Yasan, kentte teşkilatlanma çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Kuşadası, Aydın'ımızın dünyaya açılan pencerelerinden bir tanesi. Biz de bu güzel ilçemizde partimizin ilçe başkanlığına Kuşadası'nın sevilen esnaflarından Sayın Gökhan Ögmen’i atadık. Sağ olsun kendisi, göreve ne kadar hazır olduğunu bize kısa sürede kanıtladı. İki günde partimize 300 yeni üye kazandırdı. Yeni üyelerle gücümüze güç katan Gökhan başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Emrah Yapalı'ya da partimize bugüne kadar yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

SARIGÜL TEBRİK ETTİ


Canlı bağlantı ile törene katılan TDP Genel Başkanı Sarıgül de, Ögmen'i tebrik etti. Kuşadası İlçe Başkanı Ögmen de, "Başkanlık görevini bana layık gören Genel Başkanım Sayın Mustafa Sarıgül ve genel merkez yönetimi ile İl Başkanım Sayın Selçuk Yasan başta olmak üzere tüm partililerime teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip kurup partimin ilçemde başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Bana inananların güvenlerini boşa çıkarmayacağıma eminim" dedi. Konuşmasını tamamlayan Ögmen ile Yasan, yeni üyelerin yakalarına parti rozetlerini taktı.