AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak arasında devam eden söz düellosunda kılıçlar çekildi. Subaşı’nın yaşanılan olayla ilgili yaptığı açıklamaya yanıt veren Koçak’ın açıklamalarına aynı sertlikte Subaşı’dan cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Partili Subaşı, meydan okuyarak şunları kaydetti; “2 gündür sessizliğe gömülen Nurettin’den yine koca bir “fos” çıktı! Anladık ki bu müfteride ufacık bir vicdan kırıntısı dahi kalmamış. Daha iftirasını atarken bile hangi cümleyi söylediğimi açıkça belirtemiyor. Çünkü o kadar yüreği yok! Bak Nurettin değil yalnız sen, bütün Didim’in karşısında böyle alçakça bir ithamda bulunmadığımı söylemeye yüreğim de var cesaretim de! Hatta sana söylüyorum eğer benim böyle alçakça bir ifadem olduysa ve sen bunu kanıtlayabilirsen, senin dışında tek bir kişi dahi bunu söyleyebilirse ben hayatımı vakfettiğim siyasetten çekilmeye hazırım! Yine söylüyorum, böyle bir ifade kullanan alçaktır, şerefsizdir!”

“SUBAŞI’DAN KOÇAK’A SORULAR”


Subaşı: “Şimdi sana soruyorum, azıcık haysiyetin şerefin varsa dürüstçe cevap verirsin. Madem ben böyle alçakça bir ifade kullandım neden bunca zaman bekledin? Bu iftiran ortaya çıktığında neden sessizliğe büründün? Madem böyle iftiranı devam ettirecektin, olayı sorgulamak için seni arayan insanlara neden “Ben böyle iddiada bulunmadım, gazetecinin uydurması” diye ifade verdin? Bu alçak iddianın nerede, nasıl ortaya çıktığını bütün Didim duydu, haberi yapan gazeteci dahi senin böyle bir iddiada bulunduğunu ve onun da bunu dile getirdiğini söyledi. Elin ayağına dolanmış, nasıl kendimi bu durumdan kurtarırım diye çırpınıyorsun. Bu mübarek ayda böyle bir alçak iftirada bulunduğun için çıkıp özür dileyeceğine, insanları yanlış yönlendirdiğin için helallik isteyeceğine hala kirli siyasetine devam ediyorsun. Yerin dibine batsın senin siyasetin! Sana da yazıklar olsun! Ben bu olay hakkında zaten gereğini yaptım, bundan sonrasına zaten yargı karar verecek” ifadelerini kullandı.

“CHP’Lİ BELEDİYE YÖNETİMİNE ÇAĞRI YAPTI”


Subaşı: “O ortamda bulunan vicdanlı insanlara seslenmek istiyorum, çıkın insiyatif alın! Son olarak aynı cemiyette bulunan cemiyet sahibi büyüklerimizin, Belediye Başkanının, Başkan Yardımcılarının, Meclis Üyelerinin ellerini vicdanlarına koyup bu olay hakkında kamuoyunu doğru bilgiyi vermek için de çağrıda bulunuyorum!” dedi.