AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli’de Dallıca-Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği’nde verdiği Muharrem İftarı’nda Alevi dedeleri ile bir araya geldi. Yavuz, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak ile birlikte iftar yemeğine katılan Alevi vatandaşlarla bir araya geldi. Dallıca-Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, iftar yemeği öncesinde Derneğin kurucularından olan Alevi dedesi Seyit Mehmet Akyüz’ün yaptığı yemek duasının ardından kendi elleri ile iftar yemeği dağıttı.
Cemevlerine yapılan saldırıya karşılık siyasetin verdiği mesajlar provokasyonun büyümesinin önüne geçti. Provokasyona en güçlü tepkiyi gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra AK Parti milletvekilleri de Alevilere destek oldular. Milletvekili Metin Yavuz iftar yemeği sonrasında Alevi Dedesi Seyit Mehmet Akyüz ve Alevi vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını diledi.

‘BİZLERİ MUTLU ETTİNİZ’


Kendilerine verilen destek sözünün mutlu ettiğini ifade eden Alevi Dedesi Seyit Mehmet Akyüz, “Derneğimizin en önemli eksiklerinden olan bahçe düzenlemesi için gerekli olan parke taşı ihtiyacımızın karşılanmasında en büyük desteği sağlayan ve bizlere iftar yemeği veren Milletvekilimiz Metin Yavuz’a tüm Alevi kardeşlerimizin adına huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun. Bizlere yani derneğimize destek sözü vermesi de bizleri ayrıca mutlu etti” diye konuştu.

‘HER TÜRLÜ HİZMETİ YAPMAYA HAZIRIZ’


Her zaman her türlü hizmete ve yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Biz görevimizi yaptık. Üzerimize düşen ne olursa her zaman için de yaparız. Çünkü bizler halkımıza vatandaşlarımıza hizmet etmek için yola çıktık. Ülkemiz için, Aydın’ımız için Nazilli’miz için hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz. Halkımıza hizmet etmek bizim görevimiz. Yeter ki ihtiyacı olan kurumlarımız vatandaşlarımız bizlere ulaşsınlar. Bizler de elimizden geldiğince her türlü hizmeti ve yardımı yapmaya hazırız” dedi.