Aydın’ın Yenipazar ilçesinin Karacaören Mahallesi, futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla 8 Ağustos ile 5 Eylül günleri arasında düzenlenen futbol turnuvasında toplam 24 takım yer alıyor. Altı takımdan oluşan gruplarda ilk iki sıraya alan takımlar ve en iyi üçüncü olan 4 takım, bir üst tura yükselecek. Büyük heyecana sahne olacak turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve çeşitli ödüller verilecek.

KARACAÖREN ÜÇ PUANLA BAŞLADI


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvanın açılış maçında ise ev sahibi Karacaörenspor ile Yaman Tarımspor karşı karşıya geldi. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış maçı öncesi Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden ve Karacaören Mahalle Muhtarı Mustafa Kıroğlan, açıklamalarda bulundu. Futbol turnuvası düzenlemelerindeki amaçlarının farklı bölgedeki farklı insanları tanıştırmak olduğunu kaydeden Muhtar Kıroğlan, “Turnuvamızı şenlik havasında gerçekleştirmek istiyoruz. Umarım herhangi bir sakatlık olmadan güzel bir şekilde turnuvamızı tamamlarız. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Yenipazar Belediye Başkanı Erden ise “Mesele kazanmak değil, mesele yarışmak ve bu keyfi yaşamak. Amatör spor, toplumun iyileşmesi için önemli bir fırsat yaratıyor. Sevgili muhtarımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve bütün takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu. Açılış maçının başlama vuruşunu Başkan Erden ve Muhtar Kıroğlan yaptı. Açılış maçında Karacaörenspor, Yaman Tarımspor’u 7-2’lik skorla mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı. Bu karşılaşmanın ardından oynanan maçlarda Yenipazar Çarşı, Çavdar Zebek’i 6-3, Yenipazar Hükümet ise Hacıköseler’i 9-3’lük skorla mağlup etti.