BAL’daki şampiyonluk hedefi ile sezona giren Sökespor, topbaşı yaptı. Söke İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı teknik direktör Mustafa Şen gözetiminde gerçekleşti. Yeni transferlerle birlikte sezonun ilk antrenmanında, takım tam kadro çalıştı. Sökespor Başkanı Tamer Makaraç ile yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı takip ederek oyunculara ve teknik heyete moral verdi. Antrenman öncesi adak kurbanı kesildi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"


Sökespor Başkanı Tamer Makaraç, yeni sezonun hayırlı olması dileğinde bulundu. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Makaraç, "Bu sene biz BAL liginde misafiriz. Biz buna inandık. Sizlerin de buna inandığınızı biliyorum. Sökespor'umuzu bu sene bu ligden çıkararak 3. Lig’e oradan da 2. Lig’e gideceğiz. Rabbim yolumuzu açık etsin, tekrardan hayırlısı olsun" dedi.
Sökespor Teknik Direktörü Mustafa Şen ise “Sökespor’un 3. Lig hasretini bu yıl bitireceğiz. O sene bu sene diyen taraftarlarımıza sezon sonunda şampiyonluğu armağan edeceğiz. Bize destek olan yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.