2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine, bir yıldan daha az bir süre kaldı. Aydın'da seçim çalışmalarını yoğunlaştıran İYİ Parti'de Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, ilçe ziyaretlerine Koçarlı ile devam etti. İlçede partisinin İlçe Başkanı Zülfikar İstek ve yönetimi ile Aydın Büyükşehir ve Koçarlı Belediye Meclisi Üyesi Mevlüt Şahinci'nin karşıladığı Milletvekili Sezgin, ilk olarak pazarı gezdi. Pazarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sezgin, kendisine anlatılan sorun ve talepleri dinledi. Daha sonra Koçarlı Sanayi Sitesi'ne geçen Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'e İl Başkanı Recep Taner ve yönetimi ile İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak da eşlik etti. Sanayide faaliyet gösteren kaportacıdan boyacıya kadar tüm esnafları ziyaret eden Sezgin ve Taner, esnaflara hayırlı işler dileyip sohbet etti.

"ÖZELLİKLE EKONOMİ İLE İLGİLİ ŞİKAYETLER DUYDUK"


Esnaflara yaptıkları ziyareti değerlendiren İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, "Hal hatırını sorduğumuz esnaflarımızdan özellikle ekonomi ile ilgili şikayetler duyduk. Esnaflarımız durumlarının kötü olduğunu söyleyip, iş yapamamaktan dert yandı. Dükkan kiralarının fazla olduğunu, elektrik faturalarının de yüksek geldiğini dile getirdiler. Sanayi esnafımız ayrıca kalfa ve çırak bulamadığını da söyledi. Biz de bu sorunlara çözüm olarak partimizin politikalarını anlatıp, partimize destek istedik" ifadelerini kullandı.

"KURTARICI UMUDU İLE BAKIYORLAR"


Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların İYİ Parti’ye bakış açısının geçmiş yıllara göre olumlu yönde çok fazla değiştiğini hissettiğini dile getiren İYİ Parti’li İstek, "Ülkemiz, sıkıntılı bir süreçten geçiriyor. Özellikle de ekonomik anlamda. Bir araya geldiğimiz esnaf ve vatandaşımız, yaşadıkları sıkıntılardan dolayı üzgün ve ayakta kalmakta da ciddi anlamda zorlanıyor. Partimize ise bir kurtarıcı umudu ile bakıyorlar. Yaptığımız ziyaretlerde bende öyle bir izlenim oluştu. Esnaf ve vatandaşlarımıza partimize gösterdikleri ilgi nedeniyle tekrardan çok teşekkür ediyoruz" dedi.