Çine’de yarım saat arayla işlenen çifte cinayetin detayları ortaya çıktı. Dutluoluk Mahallesi orman yolunda erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ve sağlık ekipleri, kafasından vurulmuş halde bulunan kişinin öldüğünü belirledi. Yapılan araştırmada cesedin çiftçi Süleyman Özdemir’e ait olduğu tespit edildi. Jandarma cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken Hamitabat mahallesinden ikinci bir cinayet ihbarı polise geldi.

EVİNİN ÖNÜNDE VURDU


Adrese giden polis ekipleri, Çine Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olan Yaşar Meke’yi de evinin önünde başından vurulmuş olarak buldu. Meke, yapılan ilk müdahalesinin ardından Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Meke kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

SON KURŞUNU KAFASINA SIKTI


Çifte cinayet işleyerek terör estiren Gökhan Özdemir, 48 D 2030 plakalı otomobiliyle Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önüne geldi. Otomobilinden elindeki tabancayla inen Özdemir, havaya ateş ettikten sonra, “İki kişiyi vurdum da geldim. Haksızlığa uğradım” diye bağırdı. Elindeki tabancayı kafasına dayayan Özdemir, tabancasının tetiğine basarak kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Özdemir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Ölen 3 kişinin cenazeleri, güvenlik güçleri ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Çine Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi.

MİRASIN BEDELİ AĞIR OLDU


Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ve polis, görgü tanıkları ve Gökhan Özdemir’in yakınlarının ifadelerine başvurdu. Gökhan Özdemir ile Süleyman Özdemir arasında dedelerinden miras kalan arsa nedeniyle husumet olduğu öğrenildi. Özdemir’in orman yolunda birlikte içki içtikleri, kuzenini bu nedenle çıkan tartışmada başından vurduğu tespit edildi.

DAVALIK OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ


Gökhan Özdemir’in, Yaşar Meke’yi de 4 yıl önce kızına cinsel tacizde bulunduğu için davalık oldukları gerekçesiyle öldürdüğü ortaya çıktı. Özdemir’in cinsel taciz suçundan yargılandığı davada hapse mahkum olduğu ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı ileri sürüldü.