Zafer Partisi Didim İlçe Teşkilatınca Didim Kent Meydanı’nda tanıtım standı açıldı. Zafer Partisi Milas İlçe Teşkilatının da katıldığı çalışmada “Suriyelilerin Suriye’ye Dönüşü” için genel merkezin yurt genelinde başlattığı imza kampanyası kapsamında imza standı kuruldu.
Kent meydanında düzenlenen parti tanıtım çalışmasına; Zafer Partisi Dİdim İlçe Başkanı İpek Tuğcu, İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Mercan, ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar ve eşi Ayşe Yaşar, ilçe yönetim kurulu üyeleri Murat Öktür, Uğur Palabıyık, Milas İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nihal Öktür, İzmir Karşıyaka Teşkilat Başkanı Ersin Kemal Çapan, Ankara Çankaya Teşkilat Başkanı Mehmet Çetinkaya, Trabzon İl Teşkilatından Ceyhun Alkan ile Parti Üyesi Ömer Macit katıldı.

SIĞINMACILAR ÇIKIŞI KARŞILIK BULDU


Didim Kent Meydanı’nda gün boyu süren çalışmada, parti tanıtımı için kurulan stant Didimliler ve tatil amaçlı bölgede bulunan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. İlçe Başkanı İpek Tuğcu ve arkadaşları ziyaretçilere bir yandan partiyi tanıtan broşürleri dağıtırken, bir yandan da partinin vizyonunu, sorunlara kalıcı çözüm önerilerini anlattı. Didim İlçe Başkanı İpek Tuğcu, yurt genelinde partiye gösterilen ilginin Didim’de de ortaya çıkmasının bir tesadüf olmadığını, özellikle Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın sığınmacılar konusunda yaptığı çıkışın vatandaşta karşılık bulduğunu belirtti. Didim Kent Meydanı’nda gün boyu süren parti tanıtımı çalışmasında yüzlerce gönüllü imza atarken, kimi vatandaşlar da partiye üye olmak isteklerini dile getirdi ve üyelik formunu doldurdu.