Kuşadası'nda Atatürk Bulvarı üzerindeki bir kafeteryada gerçekleşen kahvaltıda Kulüp Başkanı Atilla Serhan Tuğlu, şampiyonluk mesajı verdi.

SÜPER AMATÖR LİG’DE ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLEDİK


Tuğlu konuşmasında, iyi bir ekip kurduklarını, geçen yıl yakaladıkları başarıyı bu yıl Aydın Süper Amatör Lig’de sürdürmek istediklerini söyleyerek, "Bu ligde Kuşadası'nı temsil eden tek takım olarak ilçemize şampiyonluk hediye ederek BAL’a yükselmek 1. hedefimiz, sonrasında 3 Lig. Bu arada Kuşadası'nı 3 Lig’de temsil eden Kuşadasıspor’a şampiyonluk yolunda başarıların diliyorum, çünkü biz geliyoruz Kuşadası'nı temsil etmek istiyoruz. İyi bir takım kurduk, tecrübeli oyuncularımızla gençlerimizi kaynaştırarak birlik beraberlik içinde şampiyon olacağız. Yeni Teknik Direktörümüz Özer hoca bu konuda bir hayli tecrübeli. Kuşadasıspor’da şampiyonluklar yaşamış bir teknik direktör. İnşallah bu yıl şampiyon olmak istiyoruz" dedi.
Kuşadası 1922 Spor Teknik Direktörlüğüne getirilen Özer Erdem de yaptığı açıklamada, "Takım olarak hedefleri olan bir yerdeyim, benim de hedeflerim var, birlikte başaracağımıza inanıyorum. Futbolcuların çoğunu tanıyorum, daha önceki yıllarda birlikte çalıştığımız gençler var, inşallah yolun sonu şampiyonluk olur" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından transfer edilen ve iç transferde anlaşmaya varılan futbolcular için imza töreni düzenlendi. Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan kaleci Tibet Aydoğdu, Çivrilspordan kaleci Emre Kızılboğa, Davutlarspor’dan sol bek Efe Kura, Ortacaspor'dan Efe Fatih Eryener, Davutlarspor’dan sağ bek Hüseyin Kuzu, Alemdağspor’dan orta saha Baran Yardımcı, Kuşadasıspor'dan orta saha Mustafa Topçu, Sökespor’dan Fatih Kaya, Kuşadasıspor’dan orta saha Veysel Doğan, Çorluspor'dan forvet Ziya İnday, Davutlarspor’dan orta saha Furkan Barlak ile anlaşma sağlandı. Ayrıca Türkiye'de ilk kez futbol oynayacak olan 22 yaşındaki Gambiyalı Oguzman Arguay ile de anlaşma sağlandı.
İç transferde deneyimli kaptan Caner Bozkurt, Onur Temel, Sercan Gürbiçer, Yiğithan Okutan, Enes Yontucu, Mertcan Meriç, Nihat Malay, Mete Mert, Ali Meco, Ferdi Çoban ve Tayfur Çoban ile sözleşme yenilendi.