CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 2023 seçim çalışmaları kapsamında İncirliova’yı ziyaret etti. Partisinin ilçe örgütüne geçen Milletvekili Bülbül, parti binasında İlçe Başkanı Hasbi Akman, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Alimoğlu ve partililerle bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Bülbül, "Şu anda birinci partiyiz. Allah'ın izniyle önümüzdeki dönem mecliste, birinci parti biz olacağız. İktidar ve iktidarın lokomotifi olan büyük parti biz olacağız. Cumhurbaşkanımız da hayırlısı ile Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündemi belirlemesine, devlet adamlığına, çalışkanlığına ve hassasiyetlere saygı duymasına alkışla cevap veriyor" dedi.

"LOKOMOTİF PARTİ OLACAĞIZ"


Aydın ve Türkiye’yi dolaşarak, millete kendilerini anlattıklarını dile getiren Bülbül, şunları kaydetti: "Artık iktidara geliyoruz. İktidara gelerek hak, hukuk ve adaleti yerine getireceğiz, getirmek zorundayız. Türkiye’yi normalleştireceğiz, artık hesap verilebilir, şeffaf, denge ve denetlemenin olduğu bir yönetimi, Türkiye’ye getiren bir iktidar bloğunun lokomotif partisi olacağız."

"YENİ JES KURDURULMAYACAK"


"Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tayyip kaybederse, AKP kalır mı?” diyen Bülbül, mecliste AK Parti’li milletvekillerinin de dağılacağını savundu. İktidara geldiklerinde jeotermal enerji santralleri (JES) ile ilgili nasıl bir yol haritası izleyeceklerini de anlatan Bülbül, “İktidara geldiğimiz zaman Aydın’da bulunan JES’ler, denetlenecek. Yönetmelik ve yasal düzenleme ile doğru çalışmayan JES’ler geçici veya tamamen kapatılacak. Yeni JES kurdurulmayacak Aydın’a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na gerekli talimatları vereceğiz, Aydın’ın yüzde 85’i JES sahası olmaktan çıkacak. Sadece Aydın değil, Manisa da aynı şekilde” ifadelerini kullandı.