Yeni sezonda BAL’a çıkmayı hedefleyen Zoroğlu İncirliova Belediyespor, antrenörlük görevine Serkan Bilen’i getirdi. Tecrübeli antrenör Bilen’in talepleri doğrultusunda kırmızı-beyazlılar, transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-beyazlılar, 10’u dış, 9’u iç transfer olmak üzere toplam 19 futbolcuyu renklerine bağladı. Kadroya 5 genç oyuncu daha dahil etmeyi planlayan laleler, transfer çalışmalarını tamamlamasının ardından, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda antrenör Serkan Bilen, kondisyoner Kenan Yeşil ve kaleci antrenörü Serkan Konyalı’nın gözetiminde yapılan antrenmana toplam 23 oyuncu katıldı. Sezonun ilk antrenmanını, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı ve yönetimi ile muhtarlar da izledi. Futbola olan ilgisiyle bilinen Belediye Başkanı Kaya, Bilen ve ekibi ile futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.

“BAL’A ÇIKAN TAKIM BİZ OLACAĞIZ”


Yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen antrenör Serkan Bilen de, sezon sonunda BAL’a çıkacaklarını belirterek, “Transfer çalışmalarımızı tamamladık. 10’u dış, 9’u iç transfer olmak üzere 19 oyuncu ile takımımızı güçlendirdik. Kadromuza 5 genç oyuncu daha dahil etmeyi planlıyoruz. Karakterli ve kaliteli oyunculardan oluşan güzel bir takımımız var. Sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkıp, 3. Lig’e çıkma hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz. Bu anlamda sezon hazırlıklarımıza başladık, ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Yapacağımız antrenmanlarla sezona hazır hale geleceğiz. Kulüp yönetimi, oyuncular, antrenör ekibi ve en önemlisi de taraftarlarımızla bütünleşip, sezon sonunda BAL’a çıkan takım biz olacağımıza inanıyoruz” dedi. Bilen, 10-17 Eylül’de Afyonkarahisar’da kamp yapacaklarını da sözlerine ekledi.


KURBAN KESİLDİ


Öte yandan futbolcuların sezonu sakatlık yaşamadan tamamlaması için dua edildi, kurban kesildi. Kurbanın kanından Başkan Kaya, oyuncuların alınlarına sürdü.