Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. MHP’li Alıcık, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda İYİ Partili Taner’in Cumhur İttifakı’nın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söylediğini ileri sürdü.

“KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞI KONUSUNDA İYİ PARTİ CEPHESİNDE RAHATSIZLIK VAR”


Konuyla ilgili Alıcık şu açıklamalarda bulundu: “Recep Bey’e sormak gerekiyor. Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa bizim oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’a diye bir yazısı çıktı. Görüyoruz kamuoyunda, Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda Meral Hanım da olsun İYİ Parti cephesinde bir rahatsızlık var. Rahatsızlık olduğu için anket şirketlerine, kendileri anket yaptırıp kendileri üst tarafta çıkıyor. Recep abi de böyle konuşuyor ama seçim sonuçları çıktığı zaman, kendisinin bile tartışıldığı bir dönemde düşünün arkadaş kaçıncı il başkanı, kaçıncı ilçe başkanı değişikliği.”

TANER AÇIKLAMA YAPMADI


Alıcık’ın bu iddiası ise Aydın’da siyaset gündemine adeta bomba gibi düştü. Söz konusu iddia karşısında İYİ Partili Taner, şu ana kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı. Taner’in Alıcık’ın bu iddiasına cevap verip vermeyeceği merakla bekleniyor.