Didim Belediyesinde yaklaşık 3 yıldır görev yapan Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu’nun evinin önünde silahlı saldırıya uğramasının ardından tepkiler geldi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, mesai arkadaşı Hacıfettahoğlu’na yönelik saldırıyı ‘kalleşçe’ olarak nitelendirip olayı kınarken, siyasi partilerden tepkiler geldi.

CHP DİDİM TEŞKİLATI'NDAN SERT AÇIKLAMA


CHP Didim İlçe Başkanlığı’nca sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Adaletin ve hukukun hakim olduğu bu ülkede, ne yazık ki kendi adaletini ve hukukunu egemen kılmaya çalışan mafyavari kişiler unutmasın ki cezasız kalmayacaklar, adalet cezalarını mutlaka verecektir. Emniyet güçlerinin çalışmaları devam ediyor. Suçlu veya suçluları en kısa sürede yakalayıp adalete teslim edeceklerdir, hiç kuşkumuz yoktur. Huzur ve barış kenti olan Didim'in huzurunu ve barışını bozmaya çalışan bu mafyavari kişi veya kişilerin çabaları beyhudedir. Gerek yazılı, gerek görsel, gerekse delici ve silahlı saldırıya uğrayan belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve belediye çalışanlarına Didim'e hizmetten geri adım attıramayacaklar. Değerli arkadaşlarımızı yıldıramayacaksınız, korkutup, sindiremeyeceksiniz. Kanunlardan, haktan ve halktan aldığı cesaret ve güçle Didim'e hizmet etmeye devam edeceklerine inancımız tamdır. Hain saldırıya uğrayan Didim Zabıta Müdürü Murat Hacıfetahoğluna tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

"İĞRENÇ SALDIRIYI KINIYORUM"


İYİ Parti Didim İlçe Başkanlığınca yapılan açıklamada, “ Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu mesaisine gitmek için evinden ayrıldığı esnada kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştır. Zabıta müdürümüzün hayati tehlikesi yoktur. Müdürümüze acil şifalar diliyorum. Çocuğunun gözü önünde yapılan bu iğrenç saldırıyı kınıyorum.” ifadeleri kullanıldı.

MHP VE AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ


AK Parti Didim İlçe Başkanlığınca yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: “Didim Belediyesi Zabıta Müdürümüze yapılan hain saldırıyı esefle kınıyoruz. Müdürümüze acil şifalar diliyoruz.” MHP Didim İlçe Başkanlığınca yapılan açıklamada ise, “Didim Belediyesi Zabıta Müdürümüze yapılan hain saldırıyı esefle kınıyoruz. Müdürümüze acil şifalar diliyoruz” denildi.