Geçtiğimiz aylarda Nazilli’de kongresini gerçekleştiren Zafer Partisi, hızla büyümeye devam ediyor. Çalışmalarını gerek açılan stantlarda gerekse dağıtılan tanıtım broşürleriyle anlattıklarını ifade eden Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanı Suat Doğan, “Sizleri geleceğin iktidar partisi Zafer Partisi’ne davet ediyoruz” dedi.

‘TÜM SİYASİ PARTİLERDEN VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ BÜYÜK’


Tüm partilerden vatandaşların Zafer Partisi’ne ilgi gösterdiğini dile getiren Başkan Doğan, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın mülteci sorununu temel problem olarak gördüğünü ancak tarım, ekonomi ve diğer alanlarda da politikalarının olduğunu açıkladı. Başkan Doğan, dağıttıkları broşürlerle vatandaşı Zafer Partisi hakkında bilgilendirdiklerini açıklayarak herkesi partiye üye olmaya davet etti. Doğan, “Saha çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Gerek online gerekse parti binamızda vatandaşlarımız üye olabiliyorlar. Tüm siyasi partilerden vatandaşlarımız partimize oldukça büyük ilgi gösteriyor” dedi.

‘NEDEN ZAFER PARTİSİ?’


Dağıtılan broşürlerde de yer aldığı gibi ‘Neden Zafer Partisi?’ sorusuna cevap veren Başkan Doğan, şunları kaydetti: “Zafer Partisi demek; Türkiye’nin kaynaklarını hızla tüketen ve ülke insanının emeklerini sömüren 10 milyon sığınmacı ve kaçağın kendi vatanlarına gönderilmesi demek. Zafer Partisi demek; Türkiye’nin kanını emen 5 firmanın devlet ihalelerini almasına son vermek demek. Zafer Partisi demek; Türkiye’nin tekrar planlı kalkınmaya dönüp, Devlet Planlama Teşkilatını kurup karma ekonomiye dönmesi demek. Zafer Partisi demek; köy okullarının tekrar açılması, önünde andımızın okunması ve Türk bayrağının çekilmesi demek. Zafer Partisi demek; Türkiye’nin tarımda tekrar kendisini ve bölgesini besleyen bir ülke haline gelmesi demek. Zafer Partisi demek; Çiftçimize tohum ve gübreyi maliyetinin altında vermek, mazotta ÖTV ve KDV’yi kaldırıp, bu fiyat üzerinden bir indirim daha yapmak demek. Zafer Partisi demek; araç, yolcu, hasta garantili ihalelere son verilip, bu garantileri Türk çiftçisinin ürettiği mahsullere alım garantisi olarak vermek demek. Kısaca Zafer Partisi demek; tıpkı Atatürk’ün Cumhuriyetin ilanından sonra yaptığı gibi “Üreten Türkiye” modeline geçmek demek. Sizleri geleceğin iktidar partisi Zafer Partisi’ne üye olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.