Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Bozkurt ve Tuncer, partiye kazandırdıkları üyelere rozet taktı. İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasından düzenlenen törene İYİ Parti Çine İlçe Sekreteri Zekeriya Kurt da katıldı.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN PARTİMİZE TEVECCÜHÜ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR”


Tüm vatandaşları İYİ Parti’ye davet eden İlçe Başkanı Bozkurt, “Gücümüze güç katan Kadın Kolları Başkanımız Nedret Tuncer ile üye kayıtlarımıza durmadan yorulmadan devam ediyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de hemşehrilerimizin partimize teveccühü gün geçtikçe artıyor. Tüm hemşehrilerimizi parti binamıza bekliyoruz. Siz gelemiyorsanız Alo deyin Çine ilçe teşkilatı olarak biz gelelim.” dedi.

“ÇİNE İYİ OLACAK”


Üye kayıt çalışmalarına devam ettiklerini belirten İYİ Parti Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Nedret Tuncer, “Vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerde vatandaşlarımızı partimize de davet ediyoruz. Vatandaşlarımız da partimize üye olarak gücümüze güç katıyorlar. Milletimizden aldığımız bu güçle İYİ Parti olarak iktidar olma hedefinde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Çine İYİ olacak, Aydın İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Tüm vatandaşlarımızı partimize davet ediyorum.” diye konuştu.