Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli’de yapılan ‘Yeraltı otoparkı ve kent meydanı’ projesinin tamamlamasıyla ilgili basın açıklamasında bulunan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, projenin söz verildiği tarihte halka açıldığını söyledi. Kent meydanında yaptığı basın açıklamasında AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’a seslenen CHP’li Alptekin, “Özlem Başkanımızdan iş nasıl yapılır, söz vermek nasıl olur, öğrenin ve uygulayın. Bu size 1 yıldan az kalan siyasi hayatınızda lazım olacaktır” diye konuştu.

‘SÖZ VERMEK NASIL OLUR ÖĞRENİN’


Başkan Alptekin açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Bugün günlerden 28 Temmuz 2022. Söz verdiğimiz gibi, söylediğimiz tarihte istasyon meydanı projemizde sonuna geldik. Bazı iş bilmezler bu projenin iki yılda bitirilemeyeceğini iddia ederken, henüz bugün üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen projenin alt ve üst çalışmaları bitirilmiş olup, peyzaj çalışmasında eklenecek ufak dokunuşlarla, çevre düzenlemesi ile birlikte tamamlanacaktır. 3 ay içerisinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle, Nazilli’mizde meydana gelen sel felaketlerinde ve 9 günlük bayram tatilinin girmesine rağmen, projemizi zamanında bitirmenin ve Nazilli halkının hizmetine açılmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Sayın Abak, 2 senede bile bitmez dediğiniz proje, baktın 1 yılda tamamlanıyor gün hesabını mı yapmaya başladın? Utanmasanız saat hesabı yapacaksınız. Gerçi hoş onu da yapan oldu ama biz verdiğimiz hizmetlere bakarız. Konuşmakla olmuyor Sayın Abak. Hadi hiçbir şeye saygınız yok, gece gündüz demeden, sıcak sel demeden çalışan onlarca işçi kardeşlerimizin emeklerine de mi saygınız yok?”
Alptekin, “Siz bizim projelerimize bakacağınıza arkasında iktidar desteği olan vekillerinizin söz verdiği Beydağ-Ödemiş yoluna, halen tamamlayamadığınız Aydın Şehir Hastanesine, sözleşme bitim tarihinden 1 yıl sonra anca teslim edebildiğiniz Sağlık Merkezinden bahsedin. Esnaf ziyaretlerinden birazcık ders çıkarın. Halkımızın yüzüne tekrar nasıl bakacağınızı düşünün. Halkımızdan özür dileyip beceremedik deyin. Bak sayın Abak sana bir kardeş nasihatı, sen de dahil vekillerinizle birlikte Özlem Başkandan bir randevu alın. Korkmayın bunu Aydın halkına hizmet için yapın. Nasıl sizin genel başkanınız bizim genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun tavsiyelerini dinleyip halkımızın yararına bir şeyler yapıyorsa, sizler de Özlem Başkanımızdan iş nasıl yapılır, söz vermek nasıl olur öğrenin ve uygulayın. Bu size 1 yıldan az kalan siyasi hayatınızda lazım olacaktır. Bükemediğiniz bileği öpeceksiniz Sayın Abak, yiğidin hakkını da yiğide teslim edeceksiniz” şeklinde konuştu.