Sıvı temizlik Ürünleri, Havuz Kimyasalları, Temizlik Sarf Malzemeleri, Kağıt Ürün Grupları, Ambalaj Ürünleri, Gıda Hijyeni Ürünleri, Haşere İlaçlama ve Dezenfeksiyon Hizmetleri, Haşere ilaçları ve Ekipmanları, Sinek Tutucu EFK cihazları, PVC Şerit Perde Sistemleri, Hijyen Ekipmanlarının satış ve hizmetlerini gerçekleştiren Yörem Hijyen ve Haşere Market, kurumlar, okullar ve endüstriyel kuruluşlara toptan satışın yanında perakende marketiyle de sektörde marka olma yönünde, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla Yörem Hijyen ve Haşere Market, sektörde fark oluşturuyor.

“İLK DEZENFEKTAN STANDI ÜRETİMİNE BAŞLAYAN FİRMA OLDUK”


Firma hakkında açıklamalarda bulunan Yörem Hijyen ve Haşere Market Genel Müdürü Özen Gündüz, “Firmamız, sektöründe 2009 yılına uzanan tecrübesi ile birlikte, kaliteli hizmet anlayışıyla Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ürünler kullanarak, kamu ve özel kuruluşlar, endüstriyel kuruluşlar, hastaneler, belediyeler ve askeri tesislere hem zararlı kontrolü ürünleri pazarlaması hem de zararlı kontrolü uygulaması ile çevre sağlığı alanında hizmet vermeye başlamıştır. Aydın’da pandemi döneminde ilk dezenfektan standı üretimiyle başlayan hijyen çalışmalarımızla firmamız, haşere ilaçlama alanında hizmet verdiğimiz firma, kurum, kuruluş ve okullardan gelen talep üzerine alanını genişletti ve Temizlik ve Hijyen alanında tek tedarikçi olmaya başladı.” dedi.

“HİJYEN MARKETİMİZLE PERAKENDE SEKTÖRÜNE ADIM ATTIK”


Dezenfektan ve hijyen malzemeleri satışıyla yeni sektöre geçiş yaptıklarını kaydeden Gündüz, “Müşterilerimizden gelen talepler üzerine sıvı temizlik ürünleri, havuz kimyasalları, temizlik sarf malzemeleri, kağıt ürün grupları, ambalaj ürünleri, gıda hijyeni ürünleri, haşere ilaçlama hizmetleri, dezenfeksiyon hizmetleri, haşere ilaçları ve ekipmanları, sinek tutucu EFK cihazları, PVC şerit perde sistemleri, hijyen ekipmanları satış ve hizmetlerini bünyemize katarak hizmet ağımızı daha da genişlettik. 2019 yılı Eylül ayında da açmış olduğumuz hijyen marketimizle perakende sektörüne de adım attık.” diye konuştu. Gündüz, Efeler’deki ASTİS’de bulunan merkez deponun yanı sıra İzmir’in Torbalı ilçesinde de Hijyen Market Şubesi’nin ikincisini faaliyete geçirdiklerini söyledi. Supta Yeni Nesil Temizlik Ürünleri ile Süperpool Havuz Kimyasalları markalarının ürünleri ile atılım yaptıklarını aktaran Gündüz, “Apartman, Site, Rezidans gibi ortak yaşam alanlarına ful paket olarak verdiğimiz İlaçlama, Dezenfeksiyon Hizmeti, Temizlik Malzemeleri ve Havuz Kimyasalları Satışı ile tercih edilebilirlik ağımızı genişletmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.