Didim Belediyespor altyapısında oynayan ve geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Tahir Karapınar tarafından beğenilerek FB altyapısına davet edilen Rıdvan Arda Şahin, Didim Belediyespor yöneticilerince İstanbul’a götürüldü. Kulüp Başkanı Murat Küçüker, Başkan Yardımcısı Sercan Saygın ve Genel Kaptan Evren Ermurat, Arda’yı FB kulübü altyapı hocalarına teslim etti.

"ALT YAPIYA GEREKEN ÖNEMİ VERİYORUZ"


Didim Belediyespor’lu yöneticiler FB altyapı Sorumlusu Tahir Karapınar ve Taner Yapağıcı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Didimli Rıdvan Arda’nın FB altyapısında futbol eğitimi alacağı kaydedilerek, “Altyapı anlamında gelecek vaat eden futbolcularımıza gerekli önemi veriyoruz. Arda evladımız da bunlardan birisi; Arda yeteneğiyle A Takım’a ve milli takıma kadar yükselecek potansiyele sahip; umarım iyi yerlere gelecektir. Didim Belediyespor yönetimine de bu anlamlı ziyaretleri ve Arda’ya sahip çıkmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” denildi.

"SPOR AHLAKIYLA BÜYÜTECEĞİZ"


Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker ise Didim’den bir futbolcunun FB altyapısına kazandırılmasının kendileri ve kulüp açısından önemli olduğunu hatırlatarak “Gençlerimiz sahipsiz değil; ailesi Arda’yı kulübümüze emanet etti. Biz de emanete sahip çıktık. Arda hem kulübümüz hem de Didim’i en iyi şekilde temsil edecektir. Gençlerimize sahip çıkacağız. Spor ahlakıyla büyüteceğiz. Bu transfer diğer sporcularımıza da örnek olacak. Bizler her anlamda yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. Didim Belediyespor bu anlamda daha iyi yerlere gelecektir.” diye konuştu.