Aydın’da çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’de il ve ilçe teşkilatları, üye çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. 2023 yılında yapılması planlanan genel seçim öncesi il ve ilçe teşkilatları bir yandan esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da partiye yeni üyeler kazandırıyor. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarıyla partiye kazandırılan yeni üyelere düzenlenen törenle rozetleri takılıyor.

“GENÇLERİMİZİN PARTİMİZE İLGİSİ ÇOK GÜZEL”


Üye katılımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “Ülkemizde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e gösterilen olumlu hava her geçen gün artıyor. Genel Başkanımıza vatandaşlarımızın gösterdiği sevgi ve saygı ile birlikte Aydın’da partimizde görev alan tüm arkadaşlarımızın emekleri doğrultusunda partimizin üye sayısı artıyor. Vatandaşlarımızdan bazıları kendileri partimize gelerek üye oluyorlar. Üye yaptığımız vatandaşlarımız arasında daha önce başka bir siyasi partide görev almış, üye olarak bulunmuş kişiler de var. Bu vatandaşlarımızın yanı sıra şu ana kadar herhangi bir partide yer almamış, bir görevde bulunmamış vatandaşlarımız da partimize üye oluyor. Gençlerimizin partimize ilgisi çok güzel.” diye konuştu.


“PARTİMİZE AYDIN’DA ÇOK GÜZEL BİR TEVECCÜH VAR”


İYİ Parti’nin kurulduğu ilk dönemde iş ve aş endişelerinden dolayı vatandaşların çekinerek, korka korka kendilerine selam verdiğini kaydeden İl Başkanı Taner, “Şimdi ise vatandaşlarımız partimizde, mahalle başkanlıkları, sandık başkanlıkları gibi benzeri görevlerde bulunmak istediklerini bizlere iletiyorlar. Bu Türk demokrasisi açısından çok güzel bir şey. Vatandaşlarımız geleceği için söz sahibi olmak istiyorlar.” şeklinde konuştu. Aydın’da şu anda 8 bin 600’ün üzerinde üyeleri olduğunu dile getiren İl Başkanı Taner, “Partimize üye katılımı her geçen gün artıyor. Partimize Aydın’da çok güzel bir teveccüh var. Bu teveccühten oldukça mutluyuz. En kısa zamanda 10 bin sınırını aşacağız. Aydın’da İYİ Parti olarak hedefimiz birinci parti olmak. Bu anlamda üyelerimizden alacağımız güçle Aydın’da birinci parti olma hedefinde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.
Genel seçimler için milletvekili adaylarını ön seçimle belirleyeceklerini ifade eden İl Başkanı Taner, ön seçimde tüm üyelerin oy kullanacağını söyledi.