Nazilli’de eğlencenin yeni adresi Doğa Beach Restaurant, müthiş bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Başlattığı konserler serisi ile birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan mekanda Sakiler Grubu muhteşem bir geceye imza attı.

SEYİRCİLER ŞARKILARA EŞLİK ETTİ


Gece Elmas Kardeşler Fasıl Grubu'nun seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleri ile başladı. Misafirler bir yandan havuz başında bölgenin en iyi aşçıları tarafından yapılan lezzetleri tadarken, bir yandan da müzik ziyafeti yaşadı. Daha sonra kendine özgü sesi ve yorumuyla sevilen grup Sakiler sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sakiler, Dünyadan Uzak, Canıma Minnet, Adımız Ayyaş, Selamı Var, Aşığın Kaderi, Doyamadım, Ölürüm Hasretinle gibi birçok parçayı seslendirdi. Eğlence severler birçok şarkıda ünlü sanatçıya eşlik etti. Sakiler, sahnede seslendirdikleri şarkılarla geceye katılanlara müzik ziyafeti sundu. Grubun solisti Hasan Gözetlik, 12 ay gibi kısa sürede 200’ün üzerinde konser verdiklerini söyledi. Ağustos ayında yoğun bir konser takvimi olan Sakiler, şarkılarını seyircilerle birlikte söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER


Sahne konuşması yapan grubun solisti Hasan Gözetlik, “Öncelikle hoş geldiniz. Bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler. Uzun ve güzel bir gece olacak değerli misafirler. Evlerinize gittiğinizde “İyi ki bizim çocukları yalnız bırakmamışız” diyeceksiniz. 1 yıldır hayatınızdayız. Dünyadan Uzak’la girdik evlerinize arabalarınıza, hayatınıza. Ama iyi ki de bu projeyi yapmışız sizlerle karşı karşıya gelmek, göz göze gelmek kadar güzel bir şey yok. Enstrüman çalmak, sizlere şarkılar söylemek çok keyifli. Yaklaşık 1 yılda 200’ün üzerinde konser yaptık, 9 tane birbirinden değerli ödül aldık ve bizim için çok önemli 7 tane tekli şarkımız var. Rabbim bozmasın uzun seneler sizlerle birlikte olalım inşallah” dedi.
Sakiler Grubu konser sonrasında yaptığı açıklamada Nazilli’ye böylesine güzel bir mekan kazandırdığı için Kocaman ailesine teşekkür etti. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Sakiler, Doğa Sahne’de son şarkılarını seslendirirken kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.