Sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde yer alan Rızacan Durmuş, genç yaşına ragmen kendisine birçok alanda geliştirdi. Oyunculuk eğitimleri  de alan ve oyuncu olarak önemli projelerde yer alan Durmuş, Sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı sayesinde fenomen oldu. Çalışmlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Rızacan Durmuş kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Oyunculuk çalışmalarıyla tanınan Rızacan Durmuş, 27 Aralık 199 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Antalyalı olan ünlü oyuncu, Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duyuyor. Bu ilgisi zamanla kendisine geliştirmesine destek oldu. Hem oyunculuk alanındaki çalışmaları hem de sosyal medya platformlarındaki göderileriyle dikkat çeken Rızacan Durmuş, ilgi duyduuğu alanlarda kendisine geliştirmeye devam ediyor.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLDU

Ortaokul ve lise eğitimini tamamlayan üniversite eğitimini almak için Hacettepe Üniversitesine kayıt oldu. Burada İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümünde eğitim alan Durmuş, bu alanda kendisine geliştirdi. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde gönderiler paylaştı. Böylece kısa sürede takipçi sayısını arttırarak fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerledi. Kariyer hayatının durak noktalarından biri fenomenlik iken diğeri de oyunculuk oldu.

OYUNCULUK ALANINDA KENDİSİNİ GELİŞTİRDİ

Oyunculuğa çok küçük yaşlardan beri ilgsi bulunan Rızacan Durmuş, çeşitli eğitimler alarak kendisine bu alanda geliştirdi. Küçüklü büyüklü pekçok projede kendisine yer bulan Durmuş oyunculuk perfonmasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA MİLYONLARCA TAKİPÇİSİ BULUNUYOR

Oyunucluğun yanı sıra sosyla medya platformalrında da kendisine yer bulan Rızacan Durmuş, Instegram, Twitter gibi sosyla medya platformlarında takipçi sayısını arttırmış durumda. Yarım milyon takipçiye ulaşan Durmuş, her geçen gün daha çok insan tarafından takip ediliyor. Hesapları üzerinden takipçileriyle çeşitli konularda gönderiler paylaştığını belirten Rızacan Durmuş, teknolojinin iyi yönlerinin ön plana çıkarılmasının çok değerli olduğunu ifade etti. “Kendimi her zaman ilgi duyduğum alanda geliştirmeye çalıştım. Günümüzde birçok bilgiye ve eğitime ücretsiz bir şekilde ulaşmamız mümkün. Bu da teknolojini iyi tarafları. Daha çok teknolojinin  bu yönleri ön planda tutulmalı. Kndisini geliştirmek isteyen kişiler, illa yüksek meblağlar ödeyerek eğitim almak zorunda değil. Birçok konuda ücretsiz eğitimler mevcut” Sözleeriyle kendisine geliştirmek için çok çabaladığını belirten Durmuşi yeni projelerin hazırlıklarını yaptığnı da sözlerine ekledi.