2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için Aydın’da hazırlıklarını sürdüren AK Parti, ilçe ziyaretlerine Efeler ile devam etti. Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim, İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, meclis üyeleri ve parti yöneticilerinden oluşan AK Parti heyeti, gruplara ayrılarak esnafla buluştu. Sanayide iş yerlerini ziyaret eden AK Partililer, bir araya geldikleri esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Ziyaretin ardından, açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın ailesi olarak millet ile muhabbet bağlarının daha da güçlenmesi için her fırsatta onlarla iç içe gönül gönüle olmayı sürdürdüklerini söyledi.
İlçe ziyaretleri kapsamında Efeler’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, kendileri ile sohbet edip hayırlı ve bereketli kazançlar dilediklerini belirten Özmen, ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için esnaf ve vatandaşlara teşekkür ettiğini ifade etti. Dertlerinin millet ve memleket olduğunun altını çizen Özmen, "Bizim yolumuz; milletimizin gönlünden geçiyor, ülkemizin geleceğine gidiyor. Milletvekillerimiz, il kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, ilçe başkanımız, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, il-ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve kıymetli teşkilat mensuplarımız ile yorulmayacağız, yılmayacağız müreffeh bir Efeler için, müreffeh bir Aydın için, müreffeh bir Türkiye için durmayacak daha çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘Dünden bugüne gönülden gönüle’ yürüdüğümüz bu yolda birlik, beraberlikle 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.