“Refurbished” hizmetlerinin Türkiye’deki en iyi uygulayıcısı olan EasyCep, tamamen yenilenmiş telefon modelleriyle teknoloji tutkunlarına pek çok ayrıcalık sunuyor. Türkçe yenilenmiş telefon anlamına gelen “Refurbished” hizmetleri, uzun süredir dünya genelinde yaygın olarak kullanılan akıllı telefon çözümlerinden. Yenilenmiş telefon çözümlerinin en temel faydası, yeniden tüketim alanına kazandırılan akıllı telefonlar için ekstra bir üretim gerekmiyor olması. Dolayısıyla önemli bir geri dönüşüm çalışması olan yenilenmiş telefon hizmetleri, atıl vaziyette olan tüm akıllı telefonların neredeyse sıfır içeriğe sahip olmasını sağlıyor. Akıllı telefonların yazılım ve donanımlarını tamamen yenileyen EasyCep, her kullanıcıya düşük maliyetlerle neredeyse sıfır telefona sahip olabilme olanağı sağlıyor.

Yenilenmiş İkinci El Akıllı Telefonlar

EasyCep ikinci el telefon hizmetlerinde model yelpazesi de oldukça zengindir. İkinci el iPhone, ikinci el Samsung telefon, ikinci el Huawei telefon satın alma işlemlerinin güvenle EasyCep platformu üzerinden yapılması mümkün. Oldukça düşük maliyetlerle sunulan Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei ve Oppo marka telefonların farklı modellerine de sahip olabilirsiniz. En son teknolojik özelliklere sahip olan akıllı telefonlar bile EasyCep ürün yelpazesi içerisinde yer alıyor. Aynı zamanda sahip olduğu akıllı telefonları değerinde satmak isteyen kullanıcılar için de platform oldukça dikkat çeken avantajlar vadediyor. EasyCep sistemine giriş yaparak, sistem tarafından talep edilen bilgilerin girilmesi ve satışı yapılacak cihazların EasyCep’e iletilmesi satış işlemleri için yeterlidir.

Yenilenmiş Akıllı Saat ve Tabletler 

easycep.com, yenilenmiş telefon hizmetlerinin yanı sıra diğer akıllı teknolojilerde de çözümler sunuyor. İkinci el tablet ve akıllı saatler de EasyCep’in yenilenmiş akıllı cihaz ürün yelpazesi içerisinde yer alıyor. Aynı zamanda platform üzerinden tamamen yenilenmiş tabletlere de sahip olmak mümkün. Üstelik tüm satın alma işlemlerini, dijital ortam üzerinden yürütebilirsiniz. Platform üzerinden akıllı cihaz satın alan kullanıcıların hakları da EasyCep farkıyla güvence altına alınıyor. Satın alınan ürünlerin 14 gün içerisinde iade edilmesi mümkün. Ayrıca yenilenen akıllı telefonlar, 12 ay garanti ile kullanıcı ile buluşuyor. EasyCep tarafından verilen 12 aylık garanti süresi boyunca yaşanabilecek aksaklıklardan doğan zararlar, platform tarafından karşılanıyor.