Çine Şevketiye Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan Cevat Taşdemir (26), doğuştan 2 ayağı içe dönük olarak dünyaya geldi. Ailesi onu 8 aylıkken İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan ameliyatla ayakları dışa doğru düzeltilen Taşdemir, ağrılarından yaşamı boyunca kurtulamadı. Askerlik vazifesini de yarıda bırakan Taşdemir’e tek çarenin ayağını dondurmak olduğu söylendi.
Ayağının dondurulmasını istemeyen Cevat Taşdemir ve babasının feryadını CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin duymuş ve durumu CHP Eski Aydın Milletvekili Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar’a iletmişti. Taşdemir, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar tarafından ameliyat edildi.

TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ TAKDİM ETTİ


Cevat Taşdemir’in babası Gürkan Taşdemir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve CHP Eski Aydın Milletvekili Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar’a teşekkür etti. Taşdemir, Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar’a çiçek takdim etti.