Aydın'ın köklü takımlarından olan ve son 7 yıldır Süper Amatör Lig'de mücadele eden Germencikspor'da Kulüp Başkanı Turgay Çapakçıoğlu, transfer çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kulüp olarak önceliklerinin altyapı oyuncularını A Takım'a adapte etmek olduğunu belirten Çapakçıoğlu, “Her sezon olduğu gibi yeni sezonda da altyapı oyuncularımıza takımımızda şans vereceğiz. Yönetim olarak zaten önceliğimiz altyapı oyuncularımızın emeğinin karşılığını almasını sağlamaktır. Dış transfer çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Orta saha ve forvet mevkilerimizde bir sıkıntımız yok. Savunma hattımızı güçlendireceğiz. Şu anda üç oyuncu ile görüşüyoruz, kendileri ile anlaştığımızda transferlerimizi açıklayacağız. Toplam 5 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz ama fırsat transferlerini de geri çevirmeyeceğiz" dedi.

"LİGİ İYİ BİR YERDE TAMAMLAYACAĞIZ"


Germencik'e yakışır bir futbol takımı kuracaklarını dile getiren Çapakçıoğlu, "Süper Amatör Lig’in tecrübeli takımlarından biriyiz. Yeni sezon için dış transferlerimiz ve altyapı oyuncularımızla kaliteli bir takım oluşturacağız. Yine ilçemize yakışan bir takımımız olacak. Takımımız, sahada elinden geleni yapacak ve ligi iyi bir yerde tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yeni sezonda da yanlarında olacaklarına inandıklarını kaydeden Çapakçıoğlu, sponsorluk için firmalarla görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.