Yeni sezonun ilk idmanını Teknik Direktör Cemal Aktaş yönetiminde gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlılar, sezonu şampiyon olarak tamamlayarak 2. Lig’e yükselmek istiyor.
TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Efeler 09 SFK, yeni sezon hazırlıkları için yarın saat 19.00’da Adnan Menderes Üniversitesi Futbol Sahası’nda toplanacak. Geride kalan sezonda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak ilk kez profesyonel lige yükselen yeşil-beyazlılar, yeni sezonun ilk idmanını Teknik Direktör Cemal Aktaş yönetiminde gerçekleştirecek. Öte yandan, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler 09 SFK Başkanı Eymen Atay’ın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takımın ilk idmanı takip etmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR’DA KAMPA GİRECEKLER


Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle iddialı bir kadro kuran yeşil beyazlılar 2. Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda hazırlıklarını yapan yeşil beyazlılar, 25 Temmuz Pazartesi günü ikinci etap hazırlıkları için Afyonkarahisar’da kampa girecek. Kampta tempoyu attıracak olan yeşil beyazlılar, 10 günlük kamp programında 3 ya da 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

LİGE HAZIR OLARAK GİRMEK İSTİYOR


Sezonun ilk maçını deplasmanda Artvin Hopaspor ile oynayacak olan yeşil beyazlılar, yapacağı antrenman ve hazırlık maçları ile 4 Eylül Pazar günü oynayacağı maça kadar lig hazırlıklarını sürdürecek. Sıkı bir hazırlık döneminden geçecek olan yeşil-beyazlılar lige hazır girmek istiyor.