İYİ Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Erhan Algan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yaka Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Algan ve yönetimi, bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını ileten Başkan Algan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, kendilerine parti politikaları hakkında bilgi verdi. Algan, ziyarette İYİ Parti’ye katılmak isteyen 11 vatandaşın üyeliğini de kabul etti.

"HALKIMIZ DAHA ÇOK GÜVEN DUYUYOR"

İYİ Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Erhan Algan, teşkilat olarak Akşener'in izinde hareket ederek, hep sahada olduklarını söyledi. Gittikleri her yerde parti politikalarını anlattıklarını belirten Başkan Algan, "Parti programımızı anlattıkça halkımız bize ve partimize daha çok güven duyuyor" dedi.

"CUMHURBAŞKANINI MİLLET İTTİFAKI'NDAN ÇIKARACAĞIZ"

Yönetimi ile birlikte Yaka Mahallesi'ni ziyaret ettiklerini, ziyarette 11 vatandaşın İYİ Parti'ye üye olduğunu dile getiren Algan, 2018 seçimlerinde Yaka Mahallesi’nde sandıktan birinci parti olarak çıktıklarını hatırlattı. İYİ Parti olarak hedefleri olduğunu kaydeden Algan, "Hedeflerimiz genelde Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı’nı Millet İttifakı’ndan çıkarmak ve çıkaracağız da Aydın’da da Millet İttifakı olarak en az 6 milletvekili çıkararak, meclise göndermek. Yerelde ise İYİ Parti'mizi birinci parti yaparak, yerel seçimlerde Bozdoğan Belediye Başkanlığı’nı kazanmak" ifadelerini kullandı.