Nazilli Kaymakamlığı Kurban Bayramı dolayısıyla arife günü Hangar Kafe’de bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Bahattin Sevim, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim vekili Necati Akkaya, kurum amirleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER’


Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı Belediye Başkanı Kürşat engin Özcan yaptı. Tüm dünyada olduğu gibi Nazilli’de son birkaç yıldır zorlu bir süreç yaşandığını hatırlatan Başkan Özcan “Salgın, seller, yangınlar gibi doğal afetler yaşadık ama hep birlikte gösterdiğimiz gayretle hepsinin üstesinden geldik. Yangınlarda, sellerde gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek Nazilli Belediyesi ve gerekse Orman İşletme Müdürlüğümüzle el ele vererek yangınları başladığı noktada çözdük. Bu başarımızda vatandaşlarımızın duyarlılığı da etkili oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

‘BAYRAM KARDEŞLİKTİR’


Bayramlaşma törenine katılan Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise yaptığı konuşmasında “Bayramlarda kardeşlikler, sevinçler bollaşır, kötülükler azalır. Geçtiğimiz süreçte nadir görülecek olayları üst üste yaşadık. Şükürler olsun bugünlere ulaştık. Bundan sonra daha tedbirli olarak hayatımıza devam edeceğiz. Nazilli Milli Mücadele’nin başladığı güzel bir yer. Sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.