Nazilli Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Gürcistan'ın Kobuleti şehrinde düzenlenen Altın Grup Festivaline katıldı. Festivale farklı ülkelerden ve Gürcistan'ın farklı şehirlerinden 26 grup katıldı. Şehir merkezindeki gösteri alanında gerçekleşen festivalde, kostümleri ve sundukları gösterileri ile izleyenler ve diğer katılımcıların gözdesi haline gelen Nazilli Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, öncelikle Türkiye'yi sonrada Nazilli'yi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı.
Gösteri sonunda Nazilli Belediyesi Halk oyunları Topluluğu Koordinatörü Necdet Pekel ve Nazilli Belediyesini temsil eden İşletme ve İştirakler Müdürü Kenan Yapsık'a plaket takdim edilirken, Festivale katılan tüm ekibe de teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.

'EKİBİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Kültürümüzü farklı coğrafyalarda en iyi şekilde tanıtan Nazilli Belediyesi Halk oyunları Topluluğuna teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Öncelikle Ülkemizi ve Nazilli'mizi farklı kültürlerde en iyi şekilde tanıtan ve temsil eden ekibimize teşekkür ediyorum. Ekibin tüm fertlerini yetiştiren, bu organizasyonların gerçekleşmesini sağlayan ve başarılarında en büyük emeğe sahip değerli hocamız Necdet Pekel'e de ayrıca teşekkürlerimi sunuyor, güzel organizasyonlarla bizlere daha fazla gurur yaşatmalarını diliyorum " dedi.