Aydın’ın İncirliova ilçesinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, tüm birimlerin durumunu değerlendirmek için toplantı düzenledi. Parti binasında düzenlenen toplantıya AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Kadın Kolları Başkanı Hatice İrik, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

“SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”


Toplantıda yaptıkları çalışmaları ve 2023 yılında yapılması planlanan seçimleri değerlendiren AK Partili Celbek, “AK Parti Teşkilatı olarak hem sahada hem masada hem de Ankara ayağında var gücümüz ile mücadele ortaya koyarak, ilçemize hizmet ediyoruz, proje kazandırıyoruz. Tüm teşkilatımız ile sahada olmaya çalışıyor, milletimizin sesine kulak veriyoruz, sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Milletimiz de bizlerden çok mutlu bu vesile ile AK Partimize gelip üyelik işlemini gerçekleştiriyor, biz de teşkilat olarak verimli çalışmanın mükafatı olarak bu üyelerimizi böyle değerlendiriyoruz. Önümüzde büyük bir seçim var. Büyük Türkiye’yi inşa edecek biz de tüm Türkiye’de olduğu gibi İncirliova ilçemizde tüm hazırlıklarımızı tamamladık, görev dağılımlarımızı tamamlayarak 2023 seçimine hazırız.” diye konuştu.

“MİLLETİMİZ SANDIK ÖNÜNE GELDİĞİNDE GEREKENİ YAPACAKTIR”


“Bizde en yüksek oyu alarak hem ülkemizde hem de ilçemizde Cumhur İttifakımız ile birinci parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz.” diyen İlçe Başkanı Celbek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Çözüm yine AK Parti’de, çözüm yine Sayın Cumhurbaşkanımızda. Milletimizin inancı bize tamdır, güveni tamdır. Evet dünya bir sınavdan geçiyor birtakım sıkıntılar elbette var ama bunu altılı masa değil çünkü onların tek dersi Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Başka bir proje program veya yol haritası yok, olmazda. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Türk milleti zekidir.’ Milletimiz sandık önüne geldiğinde gerekeni yapacaktır. İnancımız tamdır. Milletimiz emin olsun ki yarınlarımız ve geleceğimiz daha güzel günler bizleri bekliyor. Yapacak daha çok işimiz var. Cumhur İttifakı ile 2023’te yapılacak seçim gününün akşamı hem İncirliova’da hem de tüm Türkiye’de tarih yazılacak inşallah. Büyük Türkiye’yi hep birlikte tüm milletimiz ile ayrılmadan bölmeden ayrıştırmadan inşa edeceğiz. Başka Türkiye’miz başka bayrağımız, başka vatanımız yok. Eski Türkiye’yi de biliyoruz, yeni Türkiye’yi de. Tarihin en büyük oyunu alarak yeniden Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Tarihe not düşürülecek bir seçim olacak inşallah.”