Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a CHP’den gelen özellikle ekonomi ile ilgili eleştirilere AK Parti Efeler İlçe Başkan Vekili Ramazan Subaşı, tepki gösterdi. Subaşı, CHP’lilere yönelik "500 milyon yalanla 10 seçim kaybeden bir tipitip'i bile lider kabul ediyor" dedi. Subaşı’nın isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kastederek ‘tipitip’ ifadesini kullanması, siyasette tansiyonu bir anda yükseltti. CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Subaşı’ya karşılık verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mersin, "AKP’den Aydın milletvekili adayı olacak diye nasıl gaza geldiyse, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na tipitip diyerek aklınca dalga geçiyor. Diyemiyor ki hırsız, diyemiyor sahte diplomalı, diyemiyor oğlun asker kaçağı, diyemiyor ki uzar gider bu ama sahte diplomalı hırsızları kendilerine kılavuz edinmişler neymiş tipitipmiş. Hoşunuza gidecekse hepimiz tipitipiz" diye konuştu.

"AKLINCA HEDEF SAPTIRMAYA ÇALIŞMIŞ"


Mersin'e Subaşı'dan ise cevap gecikmedi. Yine isim vermeden CHP İlçe Başkanı Mersin'e "CHP'nin sosyal medya temsilcisi" diye hitap eden Subaşı, şunları kaydetti: "Yine haddini aşarak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı belirterek aklınca hedef saptırmaya çalışmış. Bunlar her zaman ki gibi yalan ve iftira ile yönettikleri bir partiden de başka bir şey beklenmez. Öyle alışmışlar ki kendi içerisinde partisinin ideallerini yok sayarak birbirlerinin kuyusunu kazıp bir yerlere gelebilmek için attıkları iftira ve yalanlara bu durumları herkesin yaptığını düşünüyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımıza atılan her türlü yalan ve iftiralara yönelik açılan bütün davaları kazandığını ve tazminata mahkum bırakıldıklarını unutuyorlar. Diyorum ya bunlar alışmış hayatları yalan ve iftira üzerine kurulmuş."

ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR"


CHP'li belediyeleri eleştiren Subaşı, "Çok uzaklara gitmeden yönettikleri belediyelerden örnek verecek olursan 10 gündür Muğla'da vatandaşlarımızın suları kesik CHP bugün su bile ulaştıramıyor bunlar gelmiş bir de iktidar hayali kuruyor. Turizm sezonunda rezaletlerine tüm dünya şahit oldu. Cumhurbaşkanımız devlet yönetiyor devlet, siz daha belediyelerinizi ve belediye başkanlarınızı yönetemiyorsunuz. Aydın'da vatandaşlar sineklerden uyuyamıyor, yollar köstebek yuvası hoşunuza gidecekse daha nicelerini sayarız. Bıraksın konuşsunlar, onlar konuşur AK Parti yapar" dedi.