Aydın ili Sultanhisar İlçesi Atça Mahallesi'nde saksı ve toprağa ekili vaziyette toplam 75 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi. 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ilçenin huzur ve güveni için hırsızlık olaylarında yapmış olduğu başarılı çalışmalarını uyuşturucu ile mücadelede de aralıksız sürdürüyor. Atça Mahallesinde yapılan çalışmada evi ve bahçesini Hint keneviri serasına dönüştüren 45 yaşındaki E.B. polisleri bile hayrete düşürdü.
Dün gece saatlerinde Atça Mahallesinde E.B. isimli şahsın evinin içerisinde ve bahçe içerisinde yapılan aramalarda esrar yapımında kullanılan toplam 75 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. E.B. isimli şahıs polis ekiplerince gözaltına alınırken ele geçirilen dişi Hint keneviri bitkileri de muhafaza altına alındı. Evinin içerisinde yakalanarak gözaltına alınan şahıs sorgulamasının tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.