Germencik 80. Yıl Kapalı Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduran öğrencilere Germencik Belediyesi’nin hazırladığı yaz okulu formaları dağıtıldı. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, öğrencilere ‘hoş geldiniz’ diyerek, yaz okulunda keyifli vakit geçirmeleri için belediyenin tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını söyledi. Konuşmasının ardından tribünlere çıkan Başkan Öndeş, öğrencilerle sohbet etti. Yoğun ilgi gören Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, çocuklara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, kendileri ile hatıra fotoğrafı çekildi. Germencik Belediyesi GESA ekipleri de öğrencilere gazoz ikram etti.

9 EYLÜL’DE SON BULACAK

7-14 yaş grubunda bulunan öğrenciler için Germencik Belediyesi tarafından yüzme, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, çocuk atletizmi ve masa tenisi branşları ile çeşitli spor dallarında 27 Haziran’da başlatılan yaz okulu, 9 Eylül’de sona erecek. Bu süre zarfında belediyenin uzman antrenörlerince gerçekleştirilecek sportif faaliyetlerle öğrencilerin hem bedensel, hem de zihinsel gelişimlerine katkı sunulacak.

“İNSANA İTHAF EDİLMEYEN HER TÜRLÜ YATIRIM İSRAFTIR”

Yaz okulu başta olmak üzere özellikle sosyal ve kültürel yatırımlar çerçevesinde öncü çalışmalara imza atan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Benim bir düsturum var. İnsana ithaf edilmeyen her türlü yatırım israftır. Bu vizyon ışığında Germencik Belediyesi olarak önemli iş ve hizmetler gerçekleştiriyor, yatırım ve projelerimizi bu ilke etrafında hayata geçiriyoruz. Çocuklar ve gençler herkesten, hepimizden daha kıymetliler. Çünkü bizler bugünün onlar ise yarının sahipleri. Bu sebeple aydınlık yarınlarımızı tesis edecek, ülkemizi ve milletimizi refaha ulaştırmak için emek dökecek olan onlar. Dolayısıyla geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin günü geldiğinde hem psikolojik, hem de fiziksel anlamda sağlıklı birey olabilmeler için bugün yaptığımız çalışmalar büyük önem arz ediyor. Bizler Germencik Belediyesi olarak çocuk ve gençlerimize gereken her türlü desteği veriyor onlara imkan yaratmak için ayrıca bir çaba harcıyoruz. Ve bu işi severek yapıyoruz çünkü onların bir tebessümü, bir damla mutluluğu bizim tüm yorgunluğumuza, dökülen tüm emeğe değiyor” dedi.