İncirliova Belediyesi ve İncirliova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde ilkokul öğrencilerine yönelik satranç kursu düzenlendi. Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kursa toplam 28 öğrenci katıldı. Gülnaz Öztürk’ün satranç öğretmenliği yaptığı kurs, 6 ay sürdü. Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler, madalya ile onure edildi.
Satranç kursuna katılan öğrenciler için İncirliova Belediyesi Meclis Salonu’nda madalya töreni yapıldı. Törene İncirliova Belediye Bakanı Aytekin Kaya, İncirliova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aykut Yiğit, Satranç Öğretmeni Gülnaz Öztürk, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrencilere madalyalarını takdim ederek, başarılar dileyen Başkan Kaya, öğrencilerin yetişmesine verdikleri destekten dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yiğit’e, öğretmen Öztürk’e ve velilere teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”

İncirliova Belediyesi olarak Halk Eğitim Merkezi ile iş birliğinde kurs düzenlemeye devam edeceklerini ve eğitime daha fazla destek vereceklerini belirten Başkan Kaya, “4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren satranç başta olmak üzere yaz kurslarımız, Kurban Bayramı tatilinden sonra da futbol ve basketbol branşlarında yaz spor okulumuz başlayacak. Tüm çocuklarımızı, kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yiğit de, kurslar konusunda İncirliova Belediyesi ile etkin bir iş birliği yaptıklarını ve güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. İncirliova Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinin devam etmesini dileyen Yiğit, Başkan Kaya’ya desteği için teşekkür etti. Satranç Öğretmeni Gülnaz Öztürk ise “Kurların açılması ve eğitimlerin sürmesi sürecinde her zaman yanımızda olan ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Aytekin Kaya’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.