Aydın’ın Nazilli ilçesi İsabeyli Mahallesi Yeşildere mevkiinde yarın açılışı gerçekleştirilecek olan, ilçenin ilk ve tek havuz konseptli elit restoranı Doğa Beach Restaurant hizmete giriyor. Bölgenin en iyi şeflerinin hazırladığı serpme kahvaltı, ocak başı, ızgara çeşitleri ve daha birçok lezzeti bir arada bulunduran Doğa Beach, 250 metrekare profesyonel sistemli yüzme havuzu, 150 masa, 1000 kişilik kapasitesi, konser alanı ve havuz başı sahnesi ile İntizar, Sakiler, Deniz Seki ve Manuş Baba gibi bir çok ünlü ismi ağırlayacak işletme açılışı ile de büyük ses getirecek.
Görkemli bir açılış ile yarın saat 18.00'de resmen kapılarını açacak olan Doğa Beach, açılışında gündüz DJ performansı ile akşam ise Pelin Elitez'in solistliğinde, Ali Sertdemir ve orkestrası ile misafirlerini ağırlayacak.
Doğa Beach Restaurant’a 0 501 322 00 09 numaralı telefon ile ulaşarak rezervasyon yapabilir ve detaylı bilgi alabilir, ayrıca Nazilli’ye Bağlı İsabeyli Mahallesi Yeşildere Mevkii Piknik Alanı numara 32/2’de bulunan işletmeyi ziyaret edebilirsiniz.