Aydın'ın önemli firmalarından biri olan Zoroğlu ile isim sponsorluğu anlaşması imzalamasının ardından Zoroğlu İncirliova Belediyespor, transferde atağa kalktı. İlk olarak antrenörlük görevine tecrübeli antrenör Serkan Bilen’i getiren Zoroğlu İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı ve yönetimi, Bilen ve ekibinin talebi doğrultusunda kadroyu oluşturmaya başladı. İç transferde kaptanlar Süleyman Görgün ve Halil İbrahim Yılmaz ile yeniden anlaşıldı. Geçen sezon takımın gol yükünü de çeken 41 yaşındaki orta saha oyuncusu Görgün ve 30 yaşındaki sol açık Yılmaz için imza töreni düzenlendi. İncirliova Kültür Merkezi’nde yapılan törene İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor Başkanı Bekir Kaykı ve yönetimi ile Zoroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Zor katıldı. Törende kendilerini Zoroğlu İncirliova Belediyespor’a bağlayan sözleşmeleri imzalayan Görgün ve Yılmaz, yeni sezonda takımı Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkacaklarına söz verdi.

“KIL PAYI KAÇIRDIK”


Geçen sezon BAL’a çıkmak için Play-Off maçları oynama şansını kıl payı kaçıran İncirliova Belediyespor’a 12 gol ve 6 asist ile katkı sunan tecrübeli orta saha Görgün, “Kulübüm ile yeniden anlaştığım için çok mutluyum. Bu, takımda dördüncü sezonum olacak. Sağ olsun Kulüp Başkanımız Bekir Kaykı ve yönetimi ile Belediye Başkanımız Aytekin Kaya’nın desteğini hep yanımızda hissettik. Onların desteği ile biz de sahaya çıktığımız zaman hep güzel şeyler yapmaya çalıştık. Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız bir durum oldu. İnşallah, bu sezon Zoroğlu firmamızın da katkısı ile BAL’a çıkacağız. Taraftarımızın da, başkanlarımızın da yöneticilerimizin de yüzlerini güldüreceğiz. Verdiğimiz sözü yerine getirmek için çok çalışacağız, iyi konsantre olacağız. Kazasız, belasız bir sezon diliyoruz. Desteklerinden dolayı da kulübümüze, Belediye Başkanımız Aytekin Kaya’ya ve sponsorumuz Zor ailesine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“BAL’A ÇIKMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ”


Geçen sezon 9 gol ve 12 asisti bulunan Yılmaz da, “Yürekten bağlı olduğum İncirliova Belediyespor’da beşinci sezonum. Geçen sezon istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Sahada iyi mücadele ettik ama bazı maçlardan istediğimiz sonuçları alamadık ve Play-Off maçları dışında kaldık. Ancak ümidimizi ise hiçbir zaman yitirmedik. Bu sezon, diğer sezonlardan çok daha güzel olacak. Biz yine takımımızın başarısı için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Sezon sonunda ise Zoroğlu İncirliova Belediyespor ile BAL’a çıkmanın mutluluğunu yaşayacağız. Buna inanıyor ve söz veriyoruz. Tüm taraflarımızı da maçlarımıza bekliyoruz” dedi. Yılmaz, takıma verdikleri katkı için Başkan Kaya, kulüp yönetimi ve Zoroğlu firmasına teşekkür etti.