Ziyarette Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil’e yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Kaya, Ertan Kaya, Abdullah Gümüştaş, Melek Gürbüz ve Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ali Kaya ve diyetisyen kızı Simge Kaya, yönetim kurulu üyelerinden Halil Altıntaş ve eşi Dilek Altıntaş eşlik etti. Kuşadası Kule Restoran’da ailece yenen yemek birlik, beraberlik, ortak hareket, fikir alışverişi ve Fenerbahçeli olma ruhunun yansımasına vesile oldu. Yemek esnasında Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, HUFEDER Başkanı Alpoğlu’na dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine yönelik yapılan hizmetlerinden bahsetti.

İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU


Kuşadası’na ailesi ile birlikte tatile gelen HUFEDER Başkanı Alpoğlu eşi Avukat Derya Alpoğlu, iki kızı, kayınvalidesi ve kayınbabası ile birlikte ertesi gün iadeyi ziyarette bulundu. HUFEDER Başkanı Alpoğlu, “Kuşadası’na yaptıkları tatil programı bu ziyaretlerle de daha anlamlı kıldı. Bizi ziyaret eden dernek yöneticilerini birer akrabam olarak görüyorum. Aydın’da bulunan Fenerbahçeliler derneklerinin birlik ve beraberlik içerisinde görmekten ziyadesiyle mutlu oldum. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu hiçbir zaman bozulmaz. Gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Aydın Fenerbahçeli Derneği Başkanı Sayın Hayrettin Dincil’e ve yönetim kurulu üyelerine, Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Ali Kaya’ya misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.
HUFEDER Başkanı Alpoğlu’nun Aydın’a iadeyi ziyaret programın ilk durağı Aydın Fenerbahçeli Derneği Başkanı Hayrettin Dincil’in işletmesi lezzetli yemekleriyle sektörde fark oluşturan ve eşsiz lezzetlerin damakta buluştuğu Hayri Usta Lokantası oldu. Burada Başkan Alpoğlu’nu, Başkan Dincil ve dernek yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Alpoğlu ve ailesini ağırlayan Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve yönetim kurulu üyeleri yemek sonrası Başkan Alpoğlu ve ailesine Aydın Tekstil Park alanını, Aydın Fenerbahçeliler Dernek binası ve Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ni müze görevlileri eşliğinde gezdirdi.
Ziyaret esnasında bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Alpoğlu ve ailesi, bu denli sıcak karşılamadan dolayı tekrardan Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.