Nazilli Belediyespor’dan bir ayrılık haberi daha geldi. A takımı oyuncularından Koray Baykara ayrılık haberini sosyal medya hesabından açıkladı.

‘SİZLERİ SEVİYORUM’

Baykara yaptığı açıklamada, “Ailem olarak gördüğüm Nazilli Belediyespor Kulübü ve Nazilli şehrine veda ediyorum. Hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Nazilli Belediyespor taraftarı ve halkına, kulüp başkanımıza, birbirinden değerli kulüp yöneticilerimiz ve kulüp çalışanı abilerime her şey için çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerle karşılaştım ve tanıştım. Nazilli Belediyespor’un bende yeri her zaman çok farklı olacaktır. Artık Nazilli Belediyespor taraftarı olarak bu büyük camiayı canı gönülden destekleyeceğim. Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle. Sizleri seviyorum. Hoşçakalın” sözlerini kaydetti.

‘BAŞARILAR DİLERİZ’

Nazilli Belediyespor Kulübünden gelen açıklama ise, “Nazilli Belediyespor A takım oyuncularımızdan Koray Baykara sözleşmesindeki 100 bin lira getir-götür maddesinden yararlanarak takımımızdan ayrılmıştır. Takımımıza verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz” şeklinde oldu.